Θ. Αντωνίου: «Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο...» (ηχητικό)

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο, ανέλυσε τα αγωνιστικά νέα της ομάδας, αλλά και για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο:

Δυστυχώς έχουμε κάποια προβλήματα, πέραν του Ντόσα. Έχουμε πρόβλημα και με τον Σιέλη, ο οποίος τελειώνοντας το παιχνίδι ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς,

αποχώρησε από την προπόνηση, θα περάσει το απόγευμα από ιατρικές εξετάσεις. Θα κάνουν αγώνα δρόμου αυτό μας λένε και οι φυσιοθεραπευτές μας. Το κακό είτε προλάβουν είτε όχι χάνουν προπονήσεις. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, έχουμε και μικροπροβλήματα με τους Γεωργιάδη και Σόουζα, αλλά δεν εμπνέουν ανησυχία. Οι υπόλοιποι διεθνείς ενσωματώνονται αύριο.

Το ντέρμπι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, είναι εντός έδρας. Έχουμε να κερδίσουμε πολλά από τέτοιου είδους παιχνίδια, όποιοι και θα είναι στη διάθεση τους προπονητή, θα τα δώσουν όλα. Εμείς θέλουμε τον κόσμο στα γήπεδα, μας έχουν λείψει πολύ οι εκδρομές στα εκτός έδρας παιχνίδια γι' αυτό και υπάρχει αυτή η συμφωνία. Περιμένουμε περισσότερο κόσμο ειδικά στα παιχνίδια του Τσιρειου. Ήρθε η ώρα να δώσουμε δυναμικό παρών. Το Σάββατο όλοι στην Ανατολική, πάντα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα