Λευκαρίτης: "Θα είμαστε άξιοι της τύχης μας" (ηχητικό)

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΟΥΕΦΑ Μάριος Λευκαρίτης μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τα τεκταινόμενα του κυπριακού ποδοσφαίρου και για τα προβλήματα περί στοιχήματος και στημένων αγώνων. "Είτε θα καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο, είτε θα το διαλύσουμε, άσπρο - μαύρο, δεν υπάρχει άλλο χρώμα", δήλωσε ο κ. Λευκαρίτης ενώ στη συνέχεια σημείωσε ότι αν ολα δεν πάνε κατ' ευχήν, θα είμαστε άξιοι της τύχης μας".

Οι δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο:

"Οι νόμοι είναι ιδιαίτερα αδύνατοι και είναι κάπως δεμένα τα

χέρια σε αυτά τα θέματα. Δεν υπάρχει πουθενά κάπου να λέει ότι όποιος κάνει.

Τη Δευτέρα θα γίνει η συνεδρίαση του ΔΣ για να γίνει. Θα προσπαθήσει η Ομοσπονδία με τη βοήθεια της UEFA να αποτρέψει. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Ας δούμε τι βλέπουμε από τώρα και στο εξής, γιατί έχει γίνει παραγίνει το πράγμα. Εκείνο αυτό που η ΟΥΕΦΑ θα κάνει είναι να συντάξει ένα πειθαρχικό κώδικα που θα έχει σχέση με τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο και να μπορεί να τον εφαρμόζει και στα τοπικά πρωταθλήματα. Εκεί που οι ομοσπονδίες είναι αδύνατες να επεμβαίνουν και να τιμωρούν με σοβαρές ποινές. Θα ήθελα να τονίσω ότι η ομοσπονδία μπορεί να έχει το πάνω χέρι και να μην περιμένει το κράτος να περάσει νομοθεσίες. Υπάρχει αισιόδοξη νότα, είτε θα καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο, είτε θα το διαλύσουμε, άσπρο - μαύρο, δεν υπάρχει άλλο χρώμα. Η στοιχηματική δραστηριότητα είναι στην Ασία κατά 85%. Εκεί που βλέπουν ότι υπάρχουν εύκολες λείες, βλέπουμε και τους περισσότερους φακέλους.

Να περιμένουμε ν' ακούσουμε την απόφαση του ΔΣ και να ευχηθούμε όλα να υλοποιηθούν, ή αλλιώς θα είμαστε άξιοι της τύχης μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα