Θ. Αντωνίου: "Να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο"

Για τον αγώνα της πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Άρη μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στη φετινή περίοδο σε κόσμια πλαίσια. «Η ΑΕΛ θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο», σημείωσε ο κ. Αντωνίου.

«Μετράμε αντίστροφα για το τοπικό ντέρμπι Είναι σημαντικό για τις δυο ομάδες. Ο Άρης

πάντα στα λεμεσιανά ντέρμπι έχει πρόκληση. Να πάμε με κάθε σοβαρότητα για να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τη μάχη. Σεβόμαστε τον Άρη αλλά είναι μονόδρομος για εμάς το αποτέλεσμα. Καλώ τον κόσμο να τρέξει να προμηθευτεί τα εισιτήρια από την Πέμπτη».

Στη συνέχεια ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ υπενθύμισε ότι το κάτω διάζωμα της ανατολικής κερκίδας θα είναι κλειστό λόγω τιμωρίας και πρόσθεσε «θέλουμε να αποφύγουμε φέτος τις τιμωρίες. Όλα αυτά σε κάποια στιγμή παίζουν το ρόλο τους. Η κάθε τιμωρία θα προκαλεί προβλήματα και πονοκέφαλο. Ο κόσμος παίζει πάντα το ρόλο του. Να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Τον καλώ για ακόμα μια φορά να είναι κοντά στην ομάδα και η υποστήριξη του να είναι σε κόσμια πλαίσια».

Keywords
Τυχαία Θέματα