Και τώρα... φουλ για Ντεμπελέ - Κουτίνιο η Μπαρτσελόνα!

Μετά την ήττα στο πρώτο clasico από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένοι για άμεση ενίσχυση της ομάδας, φουλάροντας να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές των Ουσμάν Ντεμπελέ και Φιλίπε Κουτίνιο.

Σύμφωνα με τη Sport της Βαρκελώνης οι εξελίξεις στα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα της Μπαρτσελόνα θα τρέξουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς μέσα στις επόμενες ώρες.

Μπορεί οι «Μπλαουγκράνα» να έχουν δει αρκετές φορές πόρτα τόσο από την Ντόρτμουντ όσο και από τη Λίβερπουλ για τις περιπτώσεις

των Ουσμάν Ντεμπελέ και Φιλίπε Κουτίνιο, αλλά δεν πετάνε λευκή πετσέτα.

Ο πρόεδρεος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου είναι αποφασισμένος μέσα στις επόμενες ώρες να κλείσει και τις δύο αυτές περιπτώσεις προκειμένου το ρόστερ να ενισχυθεί σημαντικά μετά την πώληση του Νεϊμάρ.

Όπως υποστηρίζει η Sport και οι δύο υποθέσεις θα έχουν θετική κατάληξη για την Μπαρτσελόνα, από τη στιγμή που και οι οι ίδιοι οι ποδοσφαιιρστές επιθυμούν τη μετακίνησή τους στο Καμπ Νου.

Η Μπαρτσελόνα θα ανέβει πάνω από τα 100 εκατομμύρια ευρώ για τον κάθε ένα και μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι λογικά σε θέση να ανακοινώσει και τις δύο μεταγραφές.

Ήδη, πάντως η μία μεταγραφή έχει κλείσει με τον Παουλίνιο να αναμένεται την Τετάρτη στη Βαρκελώνη για τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα