Θ. Αντωνίου: "Είμαστε λυπημένοι, θέλουμε τη νίκη"

Η νίκη στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι επιτακτική ανάγκη, δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να έχει την ίδια παρουσία και παλμό, όπως στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

«Μετά την ισοπαλία με τη Δόξα, είναι δεδομένο ότι η επιστροφή στις νίκες είναι επιτακτική ανάγκη. Βγάλαμε πολύ δύσκολα ντέρμπι, είμαστε οχτώ παιχνίδια

αήττητοι και ήρθε η ώρα να κερδίσουμε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και να συνεχίσουμε την πορεία μας. Θέλουμε πάση θυσία να κερδίσουμε. Υπάρχει απαίτηση από όλους όσοι μπουν στον αγωνιστικό χώρο να καταθέσουν και την ψυχή τους.

Είμαστε λυπημένοι που σκεφτόμαστε τα δυο χαμένα πέναλτι με Δόξα και Απόλλωνα. Θα είχαμε ακόμα 4 βαθμούς, όμως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

Είναι δύσκολο να εξηγήσω τα συναισθήματα. Δεν θα τα παρατήσουμε. Είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα και υπενθυμίζω ότι πέρυσι κερδίσαμε όλα τα ντέρμπι στον 1ο γύρο και μετά τα χάσαμε».

Για την αποστολή του αυριανού αγώνα

«Να περιμένουμε μέχρι το απόγευμα».

Αν υπάρχουν ενδείξεις για την παρουσία του κόσμου

«Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι ο κόσμος είναι το Α και το Ω. Θέλουμε την ίδια παρουσία και τον ίδιο παλμό όπως με τον ΑΠΟΕΛ. Αν γίνει αυτό, η ομάδα είναι κατά 90% πιο δυνατή».

Για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

«Θα γίνει σημαντική ενίσχυση. Θα γίνουν τρεις μεταγραφές και όλες στη μεσοεπιθετική γραμμή. Ξέρουμε πού χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να γίνει πιο δυνατή μέχρι το τέλος της περιόδου και τα επόμενα χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα