Τεράστια "ανάσα" για Πλατανιά

Τεράστια βαθμολογική "ανάσα" πήρε ο Πλατανιάς, επικρατώντας με 2-0 του Πανθρακικού στα "Περιβόλια". Κουλιμπαλί και Μιλούνοβιτς τα γκολ για τους Κρητικούς.

Εικόνα του αγώναΟ Πλατανιάς μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι φροντίζοντας να δείξει απο τα πρώτα λεπτά τις διαθέσεις του στους φιλοξενούμενους. Στο 15' η μπάλα έφτασε στον Τσουράκη στο ύψος της περιοχής, ο οποίος με σουτ ανάγκασε τον Αθανασιάδη να κρατήσει το μηδέν με θεαματική απόκρουση.Ο Πανθρακικός απάντησε στο 22' με τον Ντιγκινί να μην καταφέρνει να νικήσει στο ένας με έναν

τον Ολιμπά. Οι γηπεδούχοι μετουσίωσαν την ανωτερότητά τους σε γκολ στο 36ο λεπτό, όταν μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Μιλούνοβιτς, η μπάλα έφτασε στην περιοχή του Πανθρακικού και στρώθηκε στον Κουλιμπαλί, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Αθανασιάδη για το 1-0.Το σκηνικό παρέμεινε ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο με τους Κρητικούς να φτάνουν κοντά στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος χάνοντας διαδοχικές ευκαιρίες με τους Τσουράκη και Γουνδουλάκη στο 66ο λεπτό. Στο 74' ήταν η σειρά του Τόρες να απειλήσε, με τον Αθανασιάδη να λέει και πάλι "όχι".Ο Πανθρακικός βρήκε δύο ευκαιρίες στη συνέχεια για να φτάσει στην ισοφάριση, όμως απέτυχε ισάριθμες φορές, με τον Ντιγκινί να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι στο 78' και τον Ροζέριο στο 79' να μην μπορεί από κοντά να νικήσει τον Ολιμπά. Στο 84' ο Πλατανιάς αφού ξεπέρασε ανώδυνα τους κινδύνους που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι κατάφερε να φτάσει σε ένα δεύτερο τέρμα, "κλειδώνοντας" τη νίκη.Συγκεκριμένα μετά από τραγικό λάθος του Εμπό, ο Τετέ έκλεψε την μπάλα και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Μιλούνοβιτς, ο οποίος απο κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για το 2-0. Τα λεπτά κύλησαν με το τελικό σφύριγμα του Παπαπέτρου να βρίσκει τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια πολύ σημαντική νίκη.Οι συνθέσεις:Πλατανιάς: Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Ιτούα (46' Δημήτρης), Αγκιλέρα, Ζαραδούκας, Τετέ, Μαχαμάτ, Γουνδουλάκης, Τσουράκης (67' Αποστολόπουλος), Μιλούνοβιτς, Τόρες (77' Κάσιο).Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Βιγιαφάνε, Εμπό, Ποτουρίδης (86' Τσουμάνης), Μελίσσης, Μεχία, Ροζέριο, Τζάνης, Ρομέου (70' Μπαϊκαρά), Ντιγκινί, Χασομέρης (59' Ίγκορ).

Keywords
Τυχαία Θέματα