«Τέλος» ο Μπλαν από την Παρί Σεν Ζερμέν

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί ο Λοράν Μπλαν, παρότι οδήγησε πέρυσι την ομάδα στην κατάκτηση του εγχώριου τρεμπλ, καθώς λύθηκε το συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως αναφέρει η "Equipe".

Η γαλλική αθλητική εφημερίδα τονίζει ότι ο 50χρονος προπονητής, ο οποίος τον Φεβρουάριο υπέγραψε διετή επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2018, θα λάβει αποζημίωση 22 εκατομμυρίων ευρώ. Την παρελθούσα σεζόν η Παρί κατέκτησε (για δεύτερη

διαδοχική χρονιά) πρωτάθλημα, κύπελλο και Λιγκ Καπ στη Γαλλία, ωστόσο το μέλλον του Μπλαν στον πάγκο φάνταζε αβέβαιο, καθώς πριν από τρεις εβδομάδες ο πρόεδρος του συλλόγου, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, χαρακτήρισε την αγωνιστική περίοδο 2015-16 ως αποτυχία, εξαιτίας του αποκλεισμού της ομάδας (για τέταρτη σερί σεζόν) στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Μπλαν είχε αναλάβει τα «ηνία» της Παρί Σεν Ζερμέν το 2013, όταν αντικατέστησε τον Κάρλο Αντσελότι. Τα ισπανικά και τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι τον Μπλαν θα διαδεχθεί ο Ουνάι Έμερι, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από τη Σεβίλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα