Τ' ότι δεν κέρδισε ντέρμπι… κάτι λέει

Σήμερα ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος Cyta και στον ΑΠΟΕΛ ψάχνουν ακόμη την πρώτη τους νίκη σε μεγάλο ντέρμπι. Σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του Τόμας Κρίστιανσεν είναι μια πρώτη ευκαιρία κόντρα στην Ομόνοια για να πάρουν την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι.

Αν δεν το πετύχουν τότε τα πράγματα, δεν θα δυσκολέψουν αφού υπάρχουν ακόμη παιχνίδια αλλά σίγουρα θα προβληματίσει αρκετά. Υπάρχει και περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ

αν δεν νικήσει να βρεθεί στο -7 από την κορυφή αλλά και να πέσει και στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Σίγουρα στον Αρχάγγελο σε κανένα δεν θα αρέσει αυτό το σενάριο.

Οι ποδοσφαιριστές του Δανού τεχνικού δεν έχουν άλλη επιλογή σήμερα από το να πάρουν τη νίκη. Ότι δεν έκαναν στα πέντε προηγούμενα ντέρμπι. Μια νίκη πάνω στον αιώνιο αντίπαλο είναι και θέμα γοήτρου αλλά κυρίως για τον ΑΠΟΕΛ την δεδομένη στιγμή είναι και θέμα κορυφής. Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δει ΑΕΛ και ΑΕΚ να ξεφεύγουν περισσότερο στη βαθμολογία. Γιατί άλλο να κυνηγάς ομάδες και άλλο να είσαι και εσύ κοντά.

Στα προηγούμενα ντέρμπι οι γαλαζοκίτρινοι μετρούν μια ήττα και τέσσερις ισοπαλίες. Ηττήθηκαν από την ΑΕΛ με 1-0 στο Τσίρειο και έφεραν 1-1 με ΑΕΚ εκτός και Απόλλωνα εντός. Στο 0-0 έμεινε με την Ανόρθωση ενώ σήμερα αντιμετωπίζει την Ομόνοια.

Keywords
Τυχαία Θέματα