Τα πρόσωπα των media που κέρδισαν την μάχη των εκλογών

Αρκετοί ήταν οι άνθρωποι των μέσων που υπέβαλαν υποψηφιότητα σε αυτές τις Δημοτικές Εκλογές. Πολλοί απ αυτούς πέτυχαν να εκλεγούν και κατέχουν από σήμερα, μια θέση στα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων τους.

Αρχή κάνουμε με τους ανθρώπους του Συγκροτήματος Δίας οι οποίοι πέτυχαν μια θέση στα Δημοτικά Συμβούλια. Ο Σωκράτης Ιωακείμ, αρχισυντάκτης του περιοδικού Capital Today, είναι από σήμερα μέλος του Δημοτικού

Συμβουλίου στον Δήμο Λακατάμειας.

Για δεύτερη θητεία, ο ανταποκριτής του ΣΙΓΜΑ στην Λεμεσό, Λουκάς Σπαθάρης έχει επανεκλεγεί ως Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Λεμεσού.

Επανεκλογή είχαμε και για τον παραγωγό του κεντρικού δελτίου του ΣΙΓΜΑ, Κωνσταντίνο Χίνη, ο οποίος για δεύτερη θητεία θα είναι στην σχολική εφορία του Δήμου Έγκωμης.

Εν συνεχεία, μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Στροβόλου πήρε η δημοσιογράφος Ευαγγελία Σιζοπούλου.

Η δημοσιογράφος Στέλλα Σουρμελή επίσης πήρε μια θέση στον Δήμο Στροβόλου.

Μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σωτήρας πήρε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Μάριος Αδάμου.Στον Δήμο Στροβόλου πήρε μια θέση ο Στέλιος Γεωργίου, παρουσιαστής της εκπομπής Πρόσωπα του MEGAONE.

Από την λίστα των ανθρώπων των media που πήραν θέση στους Δήμους φυσικά δεν λείπει ο δημοσιογράφος και Δήμαρχος Έγκωμης, Ζαχαρίας Κυριάκου, όπως και ο Δήμαρχος Γερίου, Νεόφυτος Παπαλαζάρου καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Λύσης, Ανδρέας Καουρής.

Το SigmaLive εύχεται σε όλους, συγχαρητήρια και καλή δουλειά!

Keywords
Τυχαία Θέματα