Τα «έψαλλαν» στον ΥΠΑΜ μπάντες της Αστυνομίας,ΣΜΕΦ και ΕΛΔΥΚ

Τα κάλαντα, από τις Φιλαρμονικές της Αστυνομίας Κύπρου, της Στρατιωτικής Μουσικής της Εθνικής Φρουράς (ΣΜΕΦ) και της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΔΛΥΚ), άκουσε σήμερα στο Υπουργείο Άμυνας, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, ο κ. Φωκαΐδης αντάλλαξε

ευχές με τα μέλη των φιλαρμονικών για προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, για λευτεριά και επανένωση της πατρίδας μας και για ένα ευτυχισμένο 2016 με υγεία, ευημερία και ασφάλεια για όλους.

Στο μεταξύ, τα κάλαντα έψαλε χθες στον Υπουργό Άμυνας ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ρωμηοσύνη».

Ο Υπουργός Άμυνας, αφού συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου, ανέδειξε την αρμονική σύζευξη της νέας γενιάς με την παλαιότερη, την οποία πέτυχε με τρόπο μοναδικό η «Ρωμηοσύνη», όπως είπε.

Η «Ρωμηοσύνη», συνέχισε, με πολλή μαεστρία και ταλέντο καταφέρνει να προάγει την παράδοση, τον πολιτισμό και τη λαϊκή μας κληρονομιά, ενώ υπενθύμισε πως πριν λίγους μήνες το Υπουργείο Άμυνας συνεργάστηκε με τον Πολιτιστικό Σύλλογο για την παρουσίαση στη Λευκωσία ενός εξαιρετικού αφιερώματος στον κορυφαίο ήρωα της Κυπριακής Τραγωδίας του 1974, τον Υποστράτηγο Τάσο Μάρκου.

Στη συνέχεια ο Υπουργός Άμυνας απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Κυπριανού, ενώ παρέδωσε και μικρά δώρα στα παιδιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα