Διάκριση της Universal Life για το Κοινωνικό της Έργο

Την ύψιστη διάκριση για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζει έλαβε η Universal Life στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015 παρουσία του Προεδρικού ζεύγους, του Επιτρόπου Εθελοντισμού και του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου.

Η βράβευση αυτή είναι το επιστέγασμα των κοινωνικών δράσεων που διαχρονικά αναλαμβάνει η Universal Life για προώθηση των αρχών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης συνεισφέροντας σε τομείς

που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας και κυρίως σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Η Universal Life μετά από αξιολόγηση που έγινε από ειδική επιτροπή διακρίθηκε μαζί με άλλες τρεις εταιρείες σε Διαγωνισμό εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που προκήρυξε το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού στον τομέα του εθελοντισμού κατά το 2014-2015 για την ανάδειξη Εταιρειών που έχουν βοηθήσει και υποστηρίξει με κοινωνικές δράσεις στον μεγαλύτερο δυνατό και καινοτόμο βαθμό εθελοντικές οργανώσεις μέλη του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού ή/και τις ευπαθείς ομάδες που εκπροσωπούν συμβάλλοντας στον σκοπό που επιτελούν.

Την Universal Life εκπροσώπησαν στην εκδήλωση ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας κος Ανδρέας Γεωργίου, και ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής κος Ανδρέας Κρητιώτης. Στη φωτογραφία ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Universal Life κος Ανδρέας Γεωργίου κατά την παραλαβή του βραβείου από την πρώτη Κυρία και επίτιμη Πρόεδρο του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού και τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής κον. Σταύρο Ολύμπιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα