Τα εί(Χ)ε όλα! (βίντεο)

Τα είχε όλα εκτός νικητή το παιγνίδι στο Δασάκι. Τέρματα, ανατροπή, αυτογκόλ, πέναλτι και αποβολή. Εν τέλει Εθνικός και Δόξα συμβιβάστηκαν στην πρώτη ισοπαλία του φετινού πρωταθλήματος και μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Με 10 ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσε τον αγώνα η ομάδα της Κατωκοπιάς λόγω αποβολής του Ρικάρντο Φερνάντες στο 53’.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16ο λεπτό με πέναλτι του Λόπο, αλλά ο Εθνικός γύρισε τον αγώνα με τους Πιντσέλι (57’) και Γκαράι (74’ αυτ.). Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα το συγκρότημα του Λούκα Χατζηλούκα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έφερε τον αγώνα στα ίσα με

τον Εντμάρ (85’).

Στο 39’ και όταν το σκορ ήταν στο 1-0, η Δόξα ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Άλεξ Κωνσταντίνου, όμως, ο Ψευδιώτης αρνήθηκε την υπόδειξη του.

Κίτρινες: Πράκερ, Πιντσέλι, Γιάκομπ, Έβερτον / Καλό.

Κόκκινες: Φερνάντες

Εθνικός: Μπογκατίνοφ, Έβερτον, Γιάκομπ, Πιντσέλι, Πουτζιουρής, Κοτζιοκνεάν (81' Αράμπα), Χάτζιαρος, Χατζηβασίλης, Πράκερ (87' Ηλία), Μιράντα, Τογκούσι (64' Κομάν).

Δόξα: Νέγκρι, Παουλίνιο, Λόπο, Φερνάντες, Καλό, Γκαράι (77' Δημητρίου), Εντμάρ, Σολωμού (61' Γουΐλσον), Λεονάρντο, Σίλβα, Κωνσταντίνου (61' Γκαρσία).

Διαιτητές: Κώστας Ψευδιώτης (Μ. Μαρίνου – Π. Γεωργίου), 4ος: Ν. Νεοκλέους, Παρ.: Ανδρέας Ξάνθου

Keywords
Τυχαία Θέματα