Τα 4 σημεία διαπραγμάτευσης στη μεταγραφή Λαΐφη

Το κεφάλαιο του Κωνσταντίνου Λαΐφη φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει για πολύ ακόμη. Η είδηση της σημερινής μέρας που προκύπτει από το στρατόπεδο της Ανόρθωσης για την επίσημη πρόταση που ήρθε στα γραφεία της ομάδας από τον Ολυμπιακό Πειραιώς για την απόκτηση του Κύπριου άσου, είναι ό, τι καλύτερο έφτασε στην ομάδα σε σύγκριση με τις άλλες προτάσεις

Μπορεί εδώ και αρκετό καιρό η Αούστρια Βιέννης να επέμενε για την απόκτηση του Κύπριου ποδοσφαιριστή, όμως ήταν στο ακουστικό από την ομάδα

της Αμμοχώστου. Από την ΑΕΚ Αθήνων δεν υπήρχε επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, με τα ρεπορτάζ στην Ελλάδα να κάνουν λόγο το τελευταίο δεκαήμερο για το ανεπίσημο ενδιαφέρον του Κετσπάγια προς τον Λαΐφη.

Είναι γεγονός ότι η πρόταση από τον Ολυμπιακό Πειραιώς είναι η πιο κερδοφόρα για την ομάδα της Αμμοχώστου και η πιο σοβαρή ταυτόχρονα. Πάνω-κάτω οι Πειραιώτες δίνουν στην Ανόρθωση ποσό ύψους 500.000 ευρώ και μπόνους αν κατακτήσει το πρωτάθλημα και αν μπει ομίλους, σε αντίθεση με το ποσό που έδινε η Αούστρια που ήταν στις 400.000 ευρώ, δηλαδή υπάρχουν 100.000 ευρώ διαφορά.

Για την τελική κατάληξη της μεταγραφής του Λαίφη δεν έχει τεθεί κάποιο χρονοδιάγραμμα, όμως από τη στιγμή που οι επαφές είναι συνεχείς, το πιο πιθανό εντός των 1-2 ημερών να κλείσει το θέμα.

Τα σημεία διαπραγμάτευσης της μεταγραφής του Λαϊφη στους Πειραιώτες είναι τέσσερα και είναι τα εξής: Το τελικό ποσό, ο τρόπος αποπληρωμής, το ποσοστό μεταπώλησης (βρίσκονται ακόμη σε συζητήσεις) και τα μπόνους από Τσάμπιονς/Γιουρόπα Λιγκ και κατάκτηση πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα