Συνεργασία με MegaBet Plus Ltd

Η ΑΕΛ ανακοίνωση την έναρξη της συνεργασίας με την MEGABET PLUS LTD.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρεία στοιχημάτων MEGABET PLUS LTD

για την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Η εταιρεία στοιχημάτων MEGABET PLUS LTD θεωρείται μια από τις κορυφαίες εταιρίες στην Κύπρο και έγινε γρήγορα γνωστή με τις πολύ καλές αποδόσεις της καθώς και με τον αριθμό των αγώνων και αγορών που προσφέρει.

Στην πορεία έκανε το μεγάλο βήμα και ενσωματώθηκε με την Top Sport (Ιαν. 2013) και με την ΒΗΤΑ BET (Δεκ. 2013). Το αποτέλεσμα αυτής της συγχώνευσης ήταν η δημιουργία ενός μεγαλύτερου οργανισμού, που αναπτύσσεται συνεχώς και έχει καταφέρει σήμερα να προσφέρει με τις υπηρεσίες του μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες του και να θεωρείται μια από τις καλύτερες εταιρείες στοιχημάτων στην Κύπρο, με περισσότερα από 130 καταστήματα Παγκύπρια.

Η εταιρία MEGABET PLUS LTD κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, διαθέτει εμπειρία στον τομέα, πολύ καλή γνώση της αγοράς και άρτια οργανωμένο και αποτελεσματικό τμήμα αναλύσεων. Θα θέλαμε να την ευχαριστήσουμε θερμά για την στήριξη και την συνεργασία της και να την καλωσορίσουμε στην μεγάλη οικογένεια μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα