ΕΥΡΩΚΟ: Εισηγήσεις για θέματα ΜμΕ στον Λακκοτρύπη

Εισηγήσεις ιδιαίτερα για θέματα μικρομεσαίων επιχειρήσεων και προώθηση της επιχειρηματικότητας, κατέθεσε το Ευρωπαϊκό Κόμμα στον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργο Λακκοτρύπη.

Σε δηλώσεις, ύστερα από συνάντηση στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κόμματος με την ηγεσία του κόμματος, ο κ. Λακκοτρύπης χαρακτήρισε ενδιαφέρουσες τις εισηγήσεις του ΕΥΡΩΚΟ “για θέματα μικρομεσαίων επιχειρήσεων, για θέματα των σχεδίων χορηγιών που λειτουργεί το Υπουργείο μας,

αλλά και για άλλα θέματα, όπως είναι ο τομέας των υδρογονανθράκων”.

Ο κ. Λακκοτρύπης είπε ότι θα εξετάσει τις εισηγήσεις που έχουν υποβληθεί και θα είμαστε, όπως είπε, “σε διάλογο για να δούμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε κάποια από τα προγράμματα που έχουμε σήμερα ενώπιον μας ή και να εντάξουμε καινούργιους τρόπους για βελτίωση του οικονομικού κλίματος, αλλά και να μπορέσουμε να δώσουμε στους νέους μας τα εργαλεία για να αναπτύξουν τις δικές τους νεοσύστατες επιχειρήσεις”.

Ο ΓΓ του ΕΥΡΩΚΟ Μάριος Καράντωνας είπε ότι στα πλαίσια των επαφών που έχει το κόμμα με διάφορα Υπουργεία και Υπηρεσίες του κράτους για ενημέρωση, συζήτησαν με τον Υπουργό, μεταξύ άλλων, θέματα για προώθηση της επιχειρηματικότητας, όπως σχέδια ενίσχυσης της νεανικής και γυναικείας επιχειρηματικότητας, σχέδια για ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του μεταποιητικού τομέα.

Ο κ. Καράντωνας είπε ότι θα συνεχιστεί η επαφή με το Υπουργείο Εμπορίου σε τεχνοκρατικό επίπεδο “για όσο το δυνατό καλύτερο συντονισμό στα πλαίσια του στόχου που έχουμε θέσει ως Ευρωπαϊκό Κόμμα για τη μεταρρύθμιση των θεσμών και του κράτους για να βοηθηθεί η πραγματική οικονομία που τόσο το χρειάζεται”.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα