Συνελήφθη 20χρονος για τον ξυλοδαρμό 23χρονου στη Λάρνακα

Στη σύλληψη 20χρονου προσώπου απο την Ορόκλινη που φέρεται να εμπλέκεται στον ξυλοδαρμό 23χρονου ομοχώριου του, χθες το απόγευμα, έξω από αρτοποιείο στην Ορόκλινη προχώρησε η αστυνομία.

Ο ύποπτος θα παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, υπαστυνόμος Χαράλαμπος Ζαχαρίου, ανέφερε ότι «χθες γύρω στις 17.30 το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό

Ορόκλινης ότι έξω από αρτοποιείο στη Λεωφόρο Μακαρίου στην Ορόκλινη βρισκόταν τραυματισμένο ένα άτομο. Στη σκηνή μετέβη περίπολο του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης, μέλη του οποίου εντόπισαν ξαπλωμένο στο έδαφος ένα 23χρονο, που έφερε διάφορα τραύματα στο πρόσωπο και στο κρανίο».

Ο 23χρονος «διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς, διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο και στο κρανίο. Ο νεαρός νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς, ως σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου».

Σύμφωνα με τον κ. Ζαχαρίου, «από εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία προέκυψε μαρτυρία ότι στην υπόθεση πιθανών να ενέχονται δύο αδέλφια ηλικίας 20 και 19 χρόνων από την Ορόκλινη, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και αναζητούνταν. Σήμερα εντοπίστηκε και συνελήφθηκε από την Αστυνομία ο 20χρονος, ενώ εξακολουθεί να αναζητείται ο 19χρονος».

Ανέφερε ακόμα ότι «ανακρινόμενος ο 20χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση. Τα κίνητρα του ξυλοδαρμού δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί και η Αστυνομία διενεργεί έρευνες και εξετάσεις προς αυτή τη κατεύθυνση».

Ο 20χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα