Συνέδριο Τhink Βeyond 2017

Θα είναι το χειρότερο συνέδριο που θα παρευρεθείτε. Μόνο αν είστε ανοιχτόμυαλοι και παρευρεθείτε, θα είναι το καλύτερο συνέδριο το οποίο παρευρεθήκατε ποτέ και θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τη ζωή σας.

Αυτό το συνέδριο απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να ξεπεράσουν τα όρια στη ζωή τους. Σε άτομα που πιστεύουν σε ένα καλύτερο μέλλον και θέλουν να αποκτήσουν το κουράγιο να αντεπεξέλθουν σε ό,τι επιθυμούν στη ζωή τους. Σε άτομα που θέλουν να εκπληρώσουν όλα τους τα όνειρα και να εντοπίσουν το νόημα στη ζωής τους. Πιστεύουμε ότι όλοι μας είμαστε ικανοί για την τελειότητα και έχουμε ανάγκη να

εμπνέουμε άλλους και να εμπνεόμαστε από αυτούς με αυθεντικές ιστορίες και πραγματοποιήσιμες ιδεές για να την πετύχουμε.

Όλοι οι ομιλητές του συνέδριου, θα μοιραστούν με πάθος με τους παρευρισκόμενους τις αυθεντικές προσωπικές τους ιστορίες. Οι ομιλητές μας είναι συνηθισμένοι άνθρωποι που όμως πετυγχαίνουν ασυνήθιστα πράγματα στη ζωή τους. Ο σκοπός τους είναι να μοιραστούν με τον καθένα από εσάς, το πάθος και τις γνώσεις τους έτσι ώστε να δημιουργήσετε μια αξιοσημείωτη ζωή και να ξεπεράσετε τις προσδοκίες σας. Θα αποκτήσετε ιδέες που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε αυτό που πραγματικά αγαπάτε, αν δεν αγαπάτε την δουλειά σας. Αν από την άλλη πλευρά, αγαπάτε την δουλειά σας, θα αποκτήσετε ιδέες για το πως να ζητήσετε και να πετύχετε την προαγωγή σας. Θα αναπτύξετε κουράγιο και θα ξεπεράσετε τους φόβους σας. Θα αποκτήσετε γνώσεις για το πως να δημιουργήσετε βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις στις γνωριμίες σας.

Αυτό το συνέδριο απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να ανακαλύψουν το πάθος και τον στόχο τους, να δημιουργήσουν τον τρόπο ζωής που αξίζουν, να μάθουν να διαχειρίζονται το άγχος τους, να μάθουν να αντιμετωπίζουν τους φόβους τους, να μάθουν να πραγματοποιούν αυτό που πραγματικά θέλουν χωρίς να λαμβάνουν υπόψη την γνώμη των άλλων καθώς και να δημιουργήσουν καινούριους υπέροχους φίλους, ενώ όλα αυτά θα τα υλοποιήσουν άμεσα.

Ο Alexander Novicov θα μοιραστεί μαζί σας αυθεντικές ιστορίες από την προσωπική του εμπειρία ζώντας μια “ψεύτικη” ζωή για 30 χρόνια καθώς και πως επαναπροσδιόρησε τις έννοιες επιτυχία και ευτυχία. Ο Will Poston θα μοιραστεί μαζί σας στρατηγικές για το πώς να εκπληρώσετε όσα επιθυμείτε στη ζωή σας. Ο Andy Louca θα μοιραστεί μαζί σας πως αντιμετώπισε τους φόβους του για να ζήσει μια αυθεντική ζωή συνδυάζοντας την καριέρα και την οικογένεια του-ως πατέρας και διευθύνων σύμβουλος. H Jane Tepley θα μοιραστεί τις ιδεές της σχετικά με το πως μπορούμε να υπερνικήσουμε τα “παιχνίδια” του μυαλού. Ο Anto Paroian θα μοιραστεί μαζί σας τις ιδεές του για το πως μπορούμε να αναπτύξουμε την συναισθηματική μας νοημοσύνη ενώ η Elina Papa θα μοιραστεί μαζί σας τις ιδεές της σχετικά με το πως μπορούμε να βελτιώσουμε την διάθεση και την ενέργεια μας καθώς και τη “δυναμική του γέλιου”.

Το Think Beyond Conference θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου από τις 8:30 μέχρι τις 18:00 στο Hilton Park στη Λευκωσία. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισητήρια σας στην ιστοσελίδα του συνέδριου: www.tbconference2017.com ή τηλεφωνικά στο 22101935. Το συνέδριο αυτό διοργανώθηκε για 200 υπέροχα άτομα, επιδοτήθηκε από την IQD Agency και οργανώθηκε από τον Alexander Novicov.

Keywords
Τυχαία Θέματα