23χρονος φόβος και τρόμος στη Λευκωσία-«Από τύχη δε σκότωσε»

«Από καθαρή τύχη ο 23χρονος δεν σκότωσε», επισήμανε η δικαστής του επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, επιβάλλοντας ποινή 12 μηνών φυλάκισης, για εννέα διαδοχικές επιθέσεις σε ανυποψίαστους πολίτες που τύγχανε να βρεθούν στον δρόμο του.

Τον Αύγουστο, ο 23χρονος, κατόπιν 8 μηνών από τη φυλάκισή του, αποφυλακίστηκε, προφανώς λόγω προεδρικής χάρης, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 23χρονος δε φαίνεται να συμμορφώθηκε από την ποινή την οποία εξέτισε, αφού προχθές πέρασε τα σκαλιά του ΤΑΕ

Λευκωσίας, αυτή τη φορά ύποπτος γι' αρπαγή και ξυλοδαρμό προσώπου.
Μάλιστα, οι λεπτομέρειες του ξυλοδαρμού για τον οποίο κατηγορείται ο 23χρονος συγκλονίζουν, αφού φτάνει στα όρια των βασανιστηρίων.
Ο λόγος για τον 23χρονος Α.Κ. από το Καϊμακλί, ο οποίος είναι ύποπτος για τον ξυλοδαρμό 25χρονου, ο οποίος παραμένει στο νοσοκομείο λόγω των βαριών τραυμάτων που υπέστη.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, όπως αναφέρθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ο 25χρονος στις 4 του μηνός, προμηθεύτηκε ποσότητα κάνναβης από τον 23χρονο, για το ποσό των 360 ευρώ, ωστόσο επειδή δεν είχε άμεσα τα λεφτά, του ζήτησε όπως τον πληρώσει λίγες μέρες αργότερα.
Πράγματι ο 25χρονος – θύμα του ξυλοδαρμού – επικοινώνησε λίγες μέρες αργότερα με τον 23χρονο για να του παραδώσει το οφειλόμενο ποσό, ωστόσο ο 23χρονος ζήτησε 200 ευρώ τόκο για την καθυστέρηση.

Όπως ήταν φυσικό, ο 25χρονος αντέδρασε και δεν αποδέχτηκε τον όρο του 23χρονου, με αποτέλεσμα να δώσουν ραντεβού στο συνεργείο αυτοκινήτων που διατηρεί ο 23χρονος στο Καϊμακλί, για να λύσουν τις διαφορές τους.

Ξυλοδαρμός με απίστευτο βασανιστήριο

Κάπου εδώ άρχισε το μαρτύριο για τον 25χρονο, θύμα του άγριου ξυλοδαρμού.
Εκεί, συνεργός του 23χρονου, ο οποίος και καταζητείται, οδήγησε τον 25χρονο στο πίσω μέρος του συνεργείου κι άρχισε να τον κτυπά με χέρια και με ξύλινα αντικείμενα.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση κι ο 23χρονος, ο οποίος έκλεισε τον 25χρονο στο καπό οχήματος και ακολούθως άρχισαν να τον κτυπούν με ξύλινα κοντάρια, που περνούσαν μέσα από τις υποδοχές των αφαιρεμένων φαναριών του οχήματος.

Οι δύο δράστες ανησύχησαν από τα ουρλιαχτά του 25χρονου κι έτσι ο 23χρονος έθεσε σε λειτουργία κομπρεσέρ, για να μην ακούγονται οι φωνές.

Τα βασανιστήρια όμως δεν τέλειωσαν εδώ. Οι δύο δράστες θέλησαν να εξευτελίσουν κιόλας το θύμα τους. Ο ξυλοδαρμός συνεχίστηκε με σκούπες και λάστιχα νερού, ενώ στη συνέχεια έβγαλαν τα ρούχα του 25χρονου και τον άφησαν εντελώς γυμνό, συνεχίζοντας τα βασανιστήρια, ρίχνοντάς του νερό με πιεστικό λάστιχο.

Μάλιστα, αφού τον έγδυσαν, του έβαλαν το εσώρουχο στο στόμα για να μην μπορεί να φωνάξει. Δεν δίστασαν, μάλιστα, να κινηματογραφήσουν την πράξη τους, μέσω των κινητών τους τηλεφώνων.

Εν τέλει, οι δύο δράστες, πριν αποχωρήσουν, έδεσαν τον 25χρονο με ηλεκτρικό καλώδιο και τον έκλεισαν και πάλι στο καπό του οχήματος, ευτυχώς όμως κατάφερε ν’ απελευθερωθεί και να ζητήσει να ζητήσει βοήθεια.

Ο 23χρονος ύποπτος αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση, ενώ το δικαστήριο ενέκρινε την κράτησή του για 6 μέρες.

Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, καταζητείται ένα ακόμη πρόσωπο, που φέρεται να συμμετείχε στα προαναφερθέντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα