Συνέχεια διαλόγων για χρηματοκιβώτιο-«Το θέμα να μεν ανακαλύψουν τα λεφτά»

Τον τρόπο με τον οποίο σχεδίαζαν να κρύψουν το χρηματοκιβώτιο υπό τον φόβο εφόδου από την Μητρόπολη Ταμασσού δημοσιεύει ο Reporter αποκαλύπτοντας νέα καταγεγραμμένη συνομιλία μεταξύ των μοναχών και τρίτου προσώπου.

Δείτε επίσης: Έτσι σχεδιάζαν να κρύψουν το χρηματοκιβώτιο - Αποκαλυπτικοί διάλογοι μοναχών

Στις νέες συνομιλίες, συνεχίζεται ο διάλογος μεταξύ των εμπλεκομένων οι οποίοι από την μια ήθελαν να κρύψουν τα χρήματα, από την άλλη ήθελαν να αφήσουν

άδειο χρηματοκιβώτιο ώστε να εντοπιστεί αυτό από τον Μητροπολίτη στην περίπτωση εφόδου.


Στη συνέχεια η συζήτηση επικεντρώνεται στην εισήγηση για να θαφτεί το χρηματοκιβώτιο στη γη, ωστόσο υπάρχει διαφωνία καθώς όπως λένε αυτό δεν θα ήταν πρακτικό αφού θα πρέπει να ξεσκάβουν κάθε εβδομάδα για να παίρνουν χρήματα τα οποία χρειαζόντουσαν.



Μετέπειτα προτείνουν να κρυφτεί το χρηματοκιβώτιο στον χώρο όπου βρίσκονται οι παπαγάλοι και όχι στην μητέρα του ενός μοναχού καθώς θα ήταν ο πρώτος χώρος που θα υποψιάζονταν.


Ύστερα ακολούθησε τηλεφώνημα μοναχού σε πρόσωπο που θα βοηθούσε στην κατασκευή της κρυψώνας. Τηλεφώνημα που έγινε μέσω εφαρμογής σε περίπτωση που παρακολουθούνταν τα τηλέφωνα.


Ακολούθως, ο μοναχός αναφέρει στον συνομιλητή του, πως η δημιουργία της κατασκευής είναι επείγον, αλλά ο ίδιος δεν μπορεί να φέρει «την μαγισσούλα να μου το κάμει άμπρα κατάμπρα» το χρηματοκιβώτιο, ενώ του εξέφρασε τους φόβους του, εξού και του υπέδειξε πως θέλει να είναι προληπτικός.

Διαβάστε επίσης:

Δικηγόροι: SMS αποδεικνύουν ότι ο Ησαΐας ζητούσε λεφτά από τον Ηγούμενο

Αποκλειστικό/Πρωτοσέλιδο: Μοναχός Μ.Αββακούμ δέρνει γυναίκα με ζωνάρι- ΒΙΝΤΕΟ
 

Keywords
Τυχαία Θέματα