Τα Public παρουσιάζουν τον Αντώνη Μιτζέλο στην Λευκωσία

Τα Public Λευκωσίας με χαρά υποδέχονται τον συνθέτη και κιθαρίστα Αντώνη Μιτζέλο για την παρουσίαση του νέου του διπλού CD με τίτλο ΣΚΙΑΘΟΣ | SKIATHOS, που θα γίνει στο Public Λευκωσίας το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 16:00 μμ., με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Την παρουσίαση θα προλογίσουν οι: Αντρέας Παράσχος, δημοσιογράφος και στιχουργός και ο Πόλυς Κυριάκου, στιχουργός και καλλιτεχνικός διευθυντής του Ιδρύματος για την

Ελληνική Μουσική και Τέχνη Ορφέας, με έδρα την Νέα Υόρκη. Ο ίδιος ο συνθέτης θα αναλύσει το έργο του και θα ερμηνεύσει με την κιθάρα του κάποιες από τις νέες συνθέσεις που περιλαμβάνονται στο νέο του CD.

Tο νέο γοητευτικό project του Αντώνη Μιτζέλου ονομάζεται ΣΚΙΑΘΟΣ | SKIATHOS, φόρος τιμής στο νησί καταγωγής του. Πρόκειται για μουσικές συνθέσεις και κιθαροπραξίες που προέκυψαν αυθόρμητα και ανυποψίαστα, τον χρόνο που περνούσε στο πατρικό του σπίτι στο νησί, την άνοιξη του 2013, 2014 και το καλοκαίρι του 2015, τις οποίες ηχογράφησε με απλά μέσα, όπως ένα κινητό τηλέφωνο, και ένα εγγραφέα TASCAM. Ταυτόχρονα με την μουσική καταγράφονται ήχοι της φύσης, ομιλίες, ανάσες, που λειτουργούν ως μια παράλληλη ηχητική (και όχι μόνο) δράση, διαμορφώνοντας "ένα αδιάσπαστο και αλληλοεπηρεαζόμενο σύνολο", όπως ο ίδιος το χαρακτηρίζει.

Το νέο διπλό CD κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2017 από την 14Music/ Heaven, κάτω από το Label, Κιθαρωδία | Kitharodia | Adonis Mitzelos. Το CD θα διατίθεται στα Public.

Public: 10 χρόνια στη ζωή μας, στην καρδιά μας, στην Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα