Αυτόνομη Πλατφόρμα: Ανακοινώνει την Κυριακή τον εκλεκτό της

Με κεντρικούς ομιλητές τον συγγραφέα Γιώργο Καραμπελιά και τον δικηγόρο Στέλιο Αμερικάνο, πραγματοποιείται την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου, η 2η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη Στελεχών της Αυτόνομης Πλατφόρμας, η οποία θα λάβει χώρα στον πολυχώρο εκδηλώσεων Press House (Βασίλειου Βουλγαροκτόνου 60-62, Λευκωσία) στις 10:30 π.μ.

Στο πρώτο μέρος της Συνδιάσκεψης, η οποία θα είναι ανοιχτή στο κοινό, ο κ. Καραμπελιάς θα αναπτύξει το θέμα «Η κρίση του Ελληνισμού» και ο κ. Αμερικάνος

θα μιλήσει για την «επόμενη μέρα» στο κυπριακό. Θα ακολουθήσει δημόσια συζήτηση.

Στο δεύτερο μέρος της Συνδιάσκεψης, το οποίο απευθύνεται στα στελέχη της Πλατφόρμας, θα συζητηθούν θέματα πολιτικής και οργανωτικής φύσεως. Μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν εισηγήσεις στελεχών που αφορούν το κυπριακό, τρόποι αντιμετώπισης των φαινομένων της διαπλοκής και της διαφθοράς, προτάσεις για κοινωνικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά ζητήματα. Θα εξεταστεί, επίσης, η περαιτέρω δράση και λειτουργία της Πλατφόρμας, με σκοπό την εδραίωσή της ως αυτόνομου Κινήματος.

Τέλος, θα γίνει ενημέρωση από τη Γραμματεία για την πορεία του διαλόγου με το Επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου, στη βάση της ομόφωνης απόφασης στις 9 Ιουνίου για έναρξη σχετικού διαλόγου.

Η Συνδιάσκεψη θα ολοκληρωθεί με τη λήψη απόφασης για τη στάση που κρατήσει το Κίνημα στις Προεδρικές Εκλογές του 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα