Συμφωνία Απόλλωνα με Σχορτσανίτη!

Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται ο Απόλλωνας Πάτρας, οι παράγοντες του οποίου έχουν προφορική συμφωνία με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη!



Μία μεταγραφή που μπορεί υπό προϋποθέσεις να αλλάξει τα δεδομένα και τις ισορροπίες στη Stoiximan.gr Basket League ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Απόλλωνας Πάτρας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sport24 Radio

103,3 και του Παναγιώτη Αντωνόπουλου.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, οι παράγοντες του συλλόγου έχουν προφορική συμφωνία με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, που παραμένει free agent μετά το περσινό του πέρασμα από τον ΠΑΟΚ.

Στα 31 του πλέον, ο πληθωρικός σέντερ θα επιστρέψει όπως όλα δείχνουν στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ για να βοηθήσει τον Απόλλωνα να ανέβει επίπεδο. Δούλευε σκληρά, περίμενε να βρεθεί μια καλή ευκαιρία και η ομάδα της Πάτρας του την έδωσε.

Ο Σχορτσανίτης έχει αγωνιστεί κατά σειρά στον Ηρακλή, την Καντού, τον Άρη, τον Ολυμπιακό, τη Μακάμπι, τον Παναθηναϊκό, τον Ερυθρό Αστέρα και τον ΠΑΟΚ. Μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας του είναι φυσικά η κατάκτηση της EuroLeague το 2014 με την ομάδα του Τελ Αβίβ.

Μένει να δούμε αν η προφορική συμφωνία θα μετατραπεί σε "γάμο" με τις υπογραφές των σχετικών συμβολαίων, αλλά και σε τι κατάσταση βρίσκεται ο θηριώδης σέντερ που μπορεί να εξελιχθεί στον... πολιορκητικό κριό του Απόλλωνα στην προσπάθεια που κάνει στο φετινό πρωτάθλημα της

Keywords
Τυχαία Θέματα