Νέα γκέλα για Λίβερπουλ (βίντεο)

Μία εβδομάδα μετά το κάζο από την Μπόρνμουθ η Λίβερπουλ αν και προηγήθηκε ξανά παραχώρησε 2-2 στην Γουέστ Χαμ στο Anfield και έμεινε στο -6 από την κορυφή και την Τσέλσι.

Η... διαλυμμένη, Γουέστ Χαμ, έβαλε στο Anfield όσα γκολ είχε βάλει στις προηγούμενες 20 επισκέψεις και ανάγκασε την Λίβερπουλ σε δεύτερη σερί απώλεια στην Premier League.

Η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ είχε ξεκίνημα-όνειρο αφού προηγήθηκε μόλις στο 5' όμως κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια ούσα πίσω στο σκορ και παρότι ισοφάρισε νωρίς δεν βρήκε ποτέ το νικητήριο γκολ. Οι Reds, στους οποίους έλλειψε αισθητά ο Φιλίπε Κουτίνιο, είχαν και πάλι σκόρερ τον Ντιβόκ Οριζί, όμως είδαν την Τσέλσι να απομακρύνεται στο -6...

Στην πρώτη φάση του αγώνα η Λίβρεπουλ βγήκε ωραία και ο Μανέ από αριστερά γύρισε στην περιοχή για τον Λαλάνα που με την άνεσή του και χωρίς να ενοχληθεί από κάποιον έκανε το 1-0 με αριστερό σουτ. Στο 8' ο Αντόνιο έκανε την πρώτη επιθετικό προσπάθεια των Hammers με σουτ που βρήκε στα γάντια του Κάριους, όμως στο 27' ο Παγιέ ήταν πιο αποτελεσματικός. Ο Γάλλος άσος έστησε την μπάλα περίπου 25 μέτρα έξω από την περιοχή και με φαλτσαριστή εκτέλεση νίκησε τον Κάριους για το 1-1. Η Λίβερπουλ προσπάθησε να αντιδράσει από το... σοκ και να μεταφέρει ξανά το παιχνίδι στο αντίπαλο μισό, όμως τα πράγματα έμελλε να γίνουν χειρότερα. Στο 39' ύστερα από μακρινή μπαλιά ο Χέντερσον δεν κατάφερε να κόψει, ο Αντόνιο πήρε και πλάσαρε στο τετ-α-τετ τον Κάριους για το 1-2. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η ομάδα του Κλοπ έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά η κεφαλιά του Μάτιπ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ πήγε στο οριζόντιο δοκάρι.

Αυτό που δεν έκανε στο τέλος του πρώτου μέρους η Λίβερπουλ το έκανε στο ξεκίνημα του δεύτερου. Στο 48' ο Μανέ έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Ράντολφ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο φορμαρισμένος, Οριζί, πέτυχε ένα πολύ εύκολο γκολ (2-2) δίνοντας στους γηπεδούχους... άπλετο χρόνο για να πάρουν τη νίκη. Αυτό όμως δεν θα γινόταν. Στο 50' το διαγώνιο σουτ του Βαϊνάλντουμ πέρασε άουτ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αγιού με κεφαλιά-ψαράκι δεν βρήκε στόχο και η Λίβερπουλ έπαιζε όλο και περισσότερο μπροστά αλλά δεν είχε ιδέες, ούτε έβρισκε την ατομική ενέργεια που θα ξεκλείδωνε την ταμπουρωμένη Γουέστ Χαμ. Στο 70' ο Χέντερσον πήγε να βάλει ένα τηλεκατευθυνόμενο γκολ, σαν και αυτό στην Τσέλσι, όμως ο Ράντολφ με το ένα χέρι απέκρουσε φανταστικά στο παραθυράκι. Η επιθετικές ενέργειες των Μέρσεϊσαϊντερς τελείωσαν στο 83' με το σουτ του Κλάιν που πέρασε άουτ μετά το τακουνάκι του Λαλάνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα