Συγκλονιστικός Ορτέγκα για Μέσι

Τον καλύτερο υπερασπιστή βρήκε στο πρόσωπο του Αριέλ Ορτέγκα ο Λιονέλ Μέσι, με τον παλαίμαχο άσο να επιδίδεται σε ένα ρεσιτάλ αποθέωσης για τον Αργεντινό σταρ.

Τη στιγμή που σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος της Αργεντινής -και μη- τον «πυροβολεί» ακατάπαυστα χαρακτηρίζοντάς τον λιγόψυχο, ο 41χρονος σήμερα Ορτέγκα ύψωσε... ασπίδα προστασίας για τον άσο της Μπάρτσα και ξεσπάθωσε κατά των επικριτών του.

Διαβάστε τι είπε για τον Μέσι:

«Πως θα αποκαλέσω λιγόψυχο έναν τύπο που όταν ήταν έντεκα

ετών έκανε μόνος του ενέσεις για να παλέψει κατά μιας ασθένειας. Πως θα αποκαλέσω λιγόψυχο έναν τύπο που όταν ήταν έντεκα ετών πήγε στην Ευρώπη με την ευθύνη να κουβαλήσει στις πλάτες του το μέλλον το δικό του και της οικογένειάς του. Πως θα αποκαλέσω λιγόψυχο έναν τύπο που είπε όχι στην χώρα που του έδωσε τα πάντα και επέλεξε αυτή που δεν του έδωσε τίποτα. Πως θα αποκαλέσω λιγόψυχο έναν τύπο που θα μπορούσε χαλαρά να κάθεται να μετράει τα λεφτά του σε μια ιδιωτική παραλία και παρ’ όλα αυτά προσπαθεί να φέρει όσο γίνεται πιο ψηλά την Εθνική ομάδα της χώρας του. Πως θα αποκαλέσω λιγόψυχο έναν τύπο που τον συγκρίνουν με έναν κύριο που λένε πως ήταν ο καλύτερος της ιστορίας. Πως θα αποκαλέσω λιγόψυχο τον Μέσι; Λιγόψυχοι είστε εσείς που λέτε λιγόψυχο τον Μέσι».

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα