Συγχαρητήρια Αναστασιάδη σε Σταϊνμάιερ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Ομόσπονδης Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης απέστειλε σήμερα συγχαρητήρια επιστολή στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Ομόσπονδης Δημοκρατίας της Γερμανίας Δρα Frank-Walter Steinmeier.

Στην επιστολή του, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με την ευκαιρία της εκλογής σας ως Προέδρου της Ομόσπονδης Δημοκρατίας

της Γερμανίας, σας μεταφέρω εκ μέρους της Κυβέρνησης και του λαού της Κυπριακής Δημοκρατίας εγκάρδια συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές για μια επιτυχή επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων που σας ανατέθηκαν από το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την Ευρώπη, το κοινό δημοκρατικό και πλουραλιστικό μας σύστημα αξιών και το κοινό μας ευρωπαϊκό πεπρωμένο, μάς δεσμεύουν για να βρούμε συλλογικά λύσεις. Προσβλέπω στο να εργαστώ μαζί σας για να ενισχύσουμε περαιτέρω τους μακρόχρονους δεσμούς φιλίας μεταξύ των δύο χωρών μας και για να εμβαθύνουμε τη συνεργασία μας στο επίπεδο της ΕΕ και στα διεθνή βήματα.

Παρακαλώ δεχθείτε, Εξοχότατε, τις πιο ειλικρινείς μου ευχές για ευημερία του φίλου λαού της Ομόσπονδης Δημοκρατίας της Γερμανίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα