Στον τελικό η Ανόρθωση μετά από ματς θρίλερ

ΒΟΛΕΪΜεγάλο ματς με φινάλε-θρίλερ έγινε χθες βράδυ στο «Θεμιστόκλειο», όπου Ανόρθωσις και ΑΠΟΕΛ θυμήθηκαν τις παλιές καλές εποχές και μονομάχησαν στα ίσα για την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό, με την ομάδα της Αμμοχώστου να παίρνει τελικά την πρόκριση μετά τη νίκη της με 3-1 σετ.Η Ανόρθωσις πήρε το πρώτο σετ με 28-26, απάντησε ο ΑΠΟΕΛ παίρνοντας

το δεύτερο με 25-22 ισοφαρίζοντας σε 1-1, δίνοντας τεράστιο ενδιαφέρον στον αγώνα. Το πολύ σημαντικό τρίτο σετ κατέκτησε δύσκολα η Ανόρθωσις με 29-27, παίρνοντας το προβάδισμα με 2-1. Στο καθοριστικό τέταρτο σετ η Ανόρθωσις επικράτησε με 25-23 και πήρε τη νίκη με 3-1 σετ και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.Ανόρθωσις - ΑΠΟΕΛ 3-1(28-26, 22-25, 29-27, 25-23)Σήμερα Α.Ε. Καραβά-ΟμόνοιαΔιεξάγεται απόψε στο «Σπύρος Κυπριανού» ο δεύτερος επαναληπτικός μεταξύ της Pokka ΑΕ Καραβά και της Papa John’s Ομόνοια. Προβλέπεται να γίνει ένας συναρπαστικός αγώνας, αφού και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν με πείσμα τη νίκη που θα έχει ως επιβράβευση την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Η πρωταθλήτρια Ομόνοια έχει την πιο δύσκολη αποστολή, αφού καλείται να ανατρέψει το 1-3 εις βάρος της και χρειάζεται νίκη με 3-0 για να προκριθεί ή ακόμα νίκη με 3-1, αλλά καλύτερη διαφορά πόντων.

Η ΑΕ Καραβά, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, στοχεύει στην πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό. Γνωρίζει ότι δύο σετ αρκούν για την πρόκριση, αλλά σίγουρα θα θέλει να αποδείξει στο γήπεδο ότι η καλύτερη ομάδα θα περάσει στον τελικό, που θα γίνει την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015.Ωρα έναρξης του ημιτελικού, 7.30μ.μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα