Στόχος τα 2500 διαρκείας (βιντεο η παρουσιάση)

Με σλόγκαν «Πάμε ξανά πιο ψηλά», η διοίκηση του Απόλλωνα παρουσίασε σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου. Όπως τονίστηκε στη σημερινή συνέντευξη τύπου, στόχο είναι να ξεπεραστούν τα 2500 διαρκείας.

Φάνος Κιννής (αντιπρόεδρος εταιρίας): «Θα ήθελα να ευχαριστήσω της εταιρίες που μας στηρίζουν. Η φετινή χρονιά είναι σημαντική για εμάς. Έχουμε ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και την έχουμε βάλει στην ελίτ του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Θεωρούμε ότι έφτασε η στιγμή, για τον μεγάλο μας στόχο

που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Όμως για να το πετύχουμε αυτό θέλουμε τον μεγάλο μας κόσμο να είναι στο πλευρό μας και θέλουμε όσο περισσότερο κόσμο με μόνιμη θέση στην δυτική. Είμαι σίγουρος πως με τον μεγάλο μας κόσμο ο στόχος μας μπορεί να γίνει πιο εύκολος και πιο εφικτός. Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει σ’ αυτή την προσπάθεια και να είναι βέβαιοι πως θα τους χαρίσουμε αυτό το πρωτάθλημα».

Φανούριος Κωνσταντίνου (εκπρόσωπος τύπου Απόλλων)«Καλώ τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την ομάδα. Η οικονομική συνεισφορά τους είναι σημαντική για εμάς»

Στόχος είναι η πώληση 2500 εισιτηρίων διαρκείας. Το σλόγκαν είναι «Πάμε ξανά, πιο ψηλά».

Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται όλοι οι εντός έδρας αγώνες της κανονικής διάρκειας, των πλέι οφ και του Σούπερ Καπ.

Από την ερχόμενη Δευτέρα όσοι φίλοι του Απόλλωνα μεταφέρουν τον αριθμό του κινητού τους στην Primetel, θα τους δοθεί δωρεάν εισιτήριο διαρκείας από την Primetel.

Keywords
Τυχαία Θέματα