Ερντογάν: Aισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια προσευχής

Αδιαθεσία αισθάνθηκε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της προσευχής σε τέμενος ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η πίεση του Ταγίπ Ερντογάν ήταν πολύ χαμηλή λόγω χαμηλού ζαχάρου (ενδεχομένως λόγω της νηστείας), αλλά μετά την ιατρική βοήθεια του του παρασχέθηκε, αισθάνθηκε αρκετά καλύτερα και θα συνεχίσει το πρόγραμμά του κανονικά.

Ο Τούρκος πρόεδρος προσήλθε στο τζαμί του Ατασεχίρ στην ανατολική Κων/λη στις 05.20 για την πρωινή προσευχή πρώτη ημέρα της μεγάλης γιορτής του Ισλάμ, το Μπαϋράμι. Αφού χαιρέτισε

κάποιους πολίτες του, γύρω στις 6 άρχισε να γέρνει προς τα αριστερά του. Αμέσως οι σωματοφύλακές του και γιατροί πρόστρεξαν για βοήθεια, όπως περιγράφει ρεπόρτερ της ‘Χουριέτ’ που ήταν παρών. Ο Ταγίπ Ερντογάν τοποθετήθηκε σε φορείο και απομακρύνθηκαν από το τέμενος όλοι οι εκπρόσωποι του τύπου. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς, σηκώθηκε και συνήλθε.

Βγαίνοντας από το τζαμί έκανα μάλιστα δηλώσεις προς τον τύπο, είπε ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία, αλλά ότι τώρα είναι καλά και θα συνεχίσει το πρόγραμμά του κανονικά και θα πάει στις 15.00 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο στον Κεράτιο για τη μεγαλειώδη γιορτή που έχει οργανωθεί με αφορμή το Μπαϋράμι.

Αναφέρθηκε και στα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, όπως την κρίση στο Κατάρ, την αξιωματική αντιπολίτευση κλπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα