«Νάτες… νάτες οι πρωταθλήτριες»

23:13 24/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην Α2 Εθνική κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανσερραϊκού που στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της στα μπαράζ ανόδου συνέτριψε με 53-26 τη Σχερία Κέρκυρας πετυχαίνοντας την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο τουρνουά που ολοκληρώνεται αύριο στο γήπεδο του Επταπυργίου στη Θεσσαλονίκη.

Οι παίκτριες του Κώστα Μάρκου ήταν πραγματικές «λιονταρίνες» και μετά την εκπληκτική πορεία τους στο πρωτάθλημα

της ΕΚΑΣΑΜΑΘ παρέμειναν αήττητες και στα μπαράζ ανόδου κερδίζοντας ομάδες όπως ο Απόλλων Πτολεμαϊδας, ο Απόλλων Καρδίτσας και η Σχερία Κέρκυρας με έμπειρες παίκτριες στο ρόστερ τους.

Ο Κώστας Μάρκου οδήγησε αήττητες τις γυναίκες του Πανσερραϊκού στην Α2

Ο πρωτεργάτης της επιτυχίας, ο έμπειρος προπονητής Κώστας Μάρκου μετά το τέλος του αγώνα είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια, με την ομάδα τότε να μην έχει ούτε ένα δελτίο, δικαιώθηκε. Κάποιοι άνθρωποι το πιστέψαμε, το βάλαμε στόχο και το πετύχαμε. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας και ιδιαίτερα στους οργανωμένους από το «Τσε Γκεβάρα club» που ήταν κοντά μας σε όλη αυτή την πορεία». Πριν τον αγώνα όταν ρωτήσαμε τον Κώστα Μάρκου για τις ισοβαθμίες που μπορεί να προκύψουν σε περίπτωση ήττας μας είχε πει «Δεν σκέφτομαι τέτοια περίπτωση. Πανσερραϊκός είμαστε πάμε για τη νίκη». Αυτό το πέρασε στις παίκτριες του που σήμερα έπαιξαν με ψυχή και πήραν μια τεράστια νίκη. Το ότι στο δεύτερο δεκάλεπτο η Κέρκυρα δεν πέτυχε ούτε ένα πόντο τα λέει όλα.

Η συνέντευξη στα στούντιο της ΕΡΤ Σερρών πριν τους αγώνες έφερε… γούρι

«Έρχονται καλύτερες μέρες για το γυναικείο μπάσκετ στο Νομό Σερρών» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Δημήτρης Γιαννάκης.

Τα δεκάλεπτα: 14-12, 27-12 (ημίχρονο), 39-20, 53-26

Πανσερραϊκός (Μάρκου): Πελτέκη 17 (3) , Κουτούση 11 , Τσάντα 5 (1) , Πιτσιάβα 3 (1) , Κουζάλη 7(1) , Χύσα 5 (1), Πλεύρη, Γιαουράκη 5( 1) , Παπούδα, Σιδερίδου, Μουζά, Μηλιούδη.

Ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει αύριο Κυριακή 25 Ιουνίου στις 15:30 μ.μ. στο γήπεδο του Επταπυργίου τα Μουδανιά, την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου.

Το πρόγραμμα της τελευταίας μέρας των μπαράζ ανόδου στην Α2

Κυριακή 25 Ιουνίου

12.00 Απόλλων Πτ.-ΑΓΕ Πιερίας

13.45 Σχερία Κέρκυρας-Απόλλων Καρδίτσας

15.30 Ν. Μουδανιά-Πανσερραϊκός

Keywords
Τυχαία Θέματα