Στο ΚΕΝ Αναρίτας σήμερα ο Υπουργός Άμυνας

Το ΚΕΝ Πάφου επισκέπτεται σήμερα ο Υπουργός Άμυνας, με την ευκαιρία της κατάταξης της 2016 Β ΕΣΣΟ.

Ο Χριστόφορος Φωκαϊδης, ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο, Γεώργιο Μπασιακούλη, θα γευματίσει με τους νεοσύλλεκτους.

Η κατάταξη στην Εθνική Φρουρά στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Πάφου στην Αναρίτα, άρχισε χθες και θα συνεχιστεί μέχρι και τις 8 Ιουλίου για τους στρατεύσιμους της κλάσης 2016 γεννηθέντες από την 1η Ιανουαρίου 1998 έως και την 31η Δεκεμβρίου 1998 καθώς και όσοι

έχουν υποχρέωση θητείας στην Ε.Φ., στρατεύσιμοι και ανυπότακτοι που ανήκουν στις κλάσεις 1989 έως και 2015 (γεννηθέντες τα έτη 1971 έως και 1997).

Στους νεοσύλλεκτους, προκειμένου να μην δημιουργείται συμφόρηση και ταλαιπωρία έχει δοθεί ακριβής χρόνος κατάταξης τους στο ΚΕΝ Αναρίτας ούτως ώστε να προσέρχονται και ακολούθως να προωθούνται στα διάφορα συνεργεία προτού καταλήξουν στους λόχους τους.

Από νωρίς χθες το πρωί οι πιο πάνω αναφερόμενοι στρατεύσιμοι άρχισαν να κατατάσσονται με τη 2016 Β ΕΣΣΟ στο ΚΕΝ Πάφου για να ντυθούν στο χακί και να υπηρετήσουν την πατρίδα.

Τόσο οι νεοσύλλεκτοι που προσέρχονται κατά την πρώτη ημέρα της κατάταξης όσο και συγγενικά τους πρόσωπα δήλωσαν υπερήφανοι και έτοιμοι να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της πατρίδας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα