Στο ακουστικό για Ντιέγκο Ιφράν

ΑΠΟΕΛ
Ο 29χρονος Ουρουγουανός επιθετικός αρέσει και καταβάλλονται προσπάθειες να ντυθεί στα «γαλαζοκίτρινα»

Εδώ και λίγες ημέρες στο μπλοκάκι του Τόμας Κρίστιανσεν βρίσκεται το όνομα του Ουρουγουανού Ντιέγκο Ιφράν. Ο 29χρονος επιθετικός προτάθηκε και άρεσε στον Δανό τεχνικό, όσο και στον Τόζα Σάμπουριτς, ωστόσο στην πρώτη επαφή που έγινε, διαφάνηκε ότι τις δύο πλευρές χωρίζει οικονομική διαφορά.

Μετά το ναυάγιο στην περίπτωση Ρανέγκι, οι «γαλαζοκίτρινοι» επανήλθαν με νέα πρόταση στον

Ουρουγουανό και αναμένουν την απάντησή του. Στον ΑΠΟΕΛ υπάρχει η αισιοδοξία ότι στο τέλος το «φλερτ» θα καρποφορήσει και οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

Ο Ντιέγκο Ιφράν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Πεναρόλ, με την οποία μέτρησε 19 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Από το 2010 μέχρι το 2013 αγωνίστηκε στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, όπου σε 52 συμμετοχές πέτυχε τέσσερα γκολ. Την επόμενη περίοδο αγωνίστηκε ως δανεικός στη Λα Κορούνια (11 συμμετοχές, 4 γκολ) και την περίοδο 2014-15 επίσης ως δανεικός στην Τενερίφη (28 συμμετοχές, 11 γκολ).

Πέραν του επιθετικού, στον ΑΠΟΕΛ το ψάχνουν και για αριστερό ακραίο αμυντικό, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν. Και αυτό γιατί το χρονοδιάγραμμα που τέθηκε έχει για καταληκτική ημερομηνία την 7η Ιουλίου, αφού την ερχόμενη Παρασκευή θα πρέπει να δηλωθεί το ρόστερ για τα παιχνίδια του 2ου προκριματικού γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Βέβαια, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, και εντός της ημέρας να αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής, πολύ δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί τουλάχιστον στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι στον ΑΠΟΕΛ βρίσκονται στο «περίμενε» για την περίπτωση του Γιαννιώτα. Εάν ο διεθνής Ελλαδίτης δεξιός μεσοεπιθετικός πείσει τον Βίκτορ και μείνει στον Ολυμπιακό Π., τότε οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν στην αγορά και για τη συγκεκριμένη θέση.

Μαθαίνει αντίπαλο
Υπό το βλέμμα του Γιώργου Κωστή θα πραγματοποιηθεί ο σημερινός (21:30) επαναληπτικός ανάμεσα στην Τρε Πεν και τη Νιου Σάιντς (1-2), με τη νικήτρια του ζευγαριού να τίθεται αντιμέτωπη με τους «γαλαζοκίτρινους» στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι λογικό, ο Τόμας Κρίστιανσεν να θέλει να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα για την αντίπαλο της ομάδας του, γι’ αυτό και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη που αφορά την κατασκοπία.

Πρόβα τζενεράλε
Το απόγευμα (20:00) είναι προγραμματισμένο φιλικό με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Δασάκι. Παιχνίδι που θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για τους «γαλαζοκίτρινους» ενόψει του πρώτου τους ευρωπαϊκού ραντεβού.

Πάντως, ο Τόμας Κρίστιανσεν έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό για το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει και αυτό που όλοι αναμένουν σήμερα με μεγάλο ενδιαφέρον είναι να δουν εάν θα ανοίξει τα χαρτιά του. Ο Δανός τεχνικός δεν αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές, με την ενδεκάδα να στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στο περσινό ρόστερ.

Επιμένουν για Ντε Βινσέντι
Ο προπονητής της Αλ Νασρ, Ζόραν Μάμιτς, θέλει σαν τρελός τον Τόμας Ντε Βινσέντι στην ομάδα του και ζήτησε από τη διοίκηση να τον αποκτήσει. Μάλιστα, κατατέθηκε επίσημη πρόταση, την οποία όμως απέρριψε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, γιατί δεν ήταν στο ύψος που κοστολογείται ο ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα από τη Σαουδική Αραβία, ο κ. Μάμιτς επιμένει στην απόκτηση του Ντε Βινσέντι και δεν αποκλείεται εντός των ημερών να κατατεθεί νέα πρόταση.

Δημοσιεύματα στην Ελλάδα αναφέρουν ότι η Αλ Νασρ δείχνει έτοιμη να προσφέρει μέχρι και 3 εκατ. ευρώ στον ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού. Αν τελικά πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή, οι πρωταθλητές Ελλάδας δικαιούνται το 40% του ποσού που θα καταβληθεί στον ΑΠΟΕΛ, ήτοι 1,2 εκατ. ευρώ θα μπουν στα ταμεία τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα