Στο δικαστήριο τρεις υποθέσεις για τα "στημένα" από βδομάδας

Οδηγίες για την καταχώριση τριών υποθέσεων ενώπιον της δικαιοσύνης αναφορικά με τα στημένα παιχνίδια, στη βάση των καταγγελιών του διαιτητή Μάριου Παναγή δόθηκαν από την Νομική Υπηρεσία.

Αυτό αποκάλυψε στο Ράδιο Πρώτο ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Ρίκος Ερωτοκρίτου, τονίζοντας ότι λανθασμένα κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι η υπόθεση έχει πέσει στα μαλακά.

Μάλιστα οι τρεις υποθέσεις δεν αποκλείεται να βρεθούν ενώπιον δικαστηρίου την ερχόμενη βδομάδα. Οι ανακρίσεις για την εν λόγω υπόθεση είπε, συνεχίζονται,

οι υποθέσεις προωθούνται στο δικαστήριο και η δικαιοσύνη θα έχει τον τελικό λόγο.

Ωστόσο ο Βοηθός Εισαγγελέας, επισήμανε ότι προκειμένου να αποδειχθούν πράγματα και καταστάσεις θα πρέπει να υπάρξουν μαρτυρίες. Όσοι έδειξαν προθυμία να μιλήσουν για το θέμα, οφείλουν να το πράξουν είπε, αφήνοντας αιχμές προς όσους αρχικά υποσχέθηκαν στοιχεία αλλά στη συνέχεια δεν φαίνεται να προχώρησαν σε κατάθεση τους. Η Γενική Εισαγγελία δεν μπορεί να εξαναγκάσει κάποιον ο οποίος δεν είναι ύποπτος να καταθέσει, διευκρίνισε.

Στόχος είπε είναι το κουβάρι να ξετυλιχθεί μέχρι το τέλος, ωστόσο «δεν είμαι βέβαιος αν θα γίνει».

Ερωτηθείς για τους κίτρινους και κόκκινους φακέλους οι οποίοι στάλθηκαν από την UEFA, καθώς και το γεγονός ότι δεν υπήρξαν εξελίξεις αναφορικά με το θέμα, ο Ρίκος Ερωτοκρίτου είπε ότι οι φάκελοι δεν έκλεισαν, αλλά ούτε και προέκυψαν στοιχεία ή μαρτυρίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα