Στο SigmaLive Ελληνίδα καλλονή που πρωταγωνιστεί στο Μεξικό

Με κινηματογραφική ταινία θα μπορούσε να μοιάζει η ζωή της Ελληνίδας καλλονής, Ντένιας Αγαλιανού.

Σε συνέντευξή της στο SigmaLive, «ανοίγει» τα χαρτιά της και εξηγεί πώς κατάφερε να «κτίσει» μια αξιοζήλευτη καριέρα στο μαγευτικό Μεξικό, πρωταγωνιστώντας σε τηλενουβέλες στον μεγαλύτερο τηλεοπτικό όμιλο της χώρας. Παράλληλα, μιλά για την τρυφερή σχέση με τη μητέρα της και αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

«Ticket»...to Mexico

Μετά από τη συμμετοχή

της στο «Νext Top Model», η Ντένια ξεκίνησε να εργάζεται σ’ ένα πρακτορείο μοντέλων στην Τουρκία, όμως δεν είχε φανταστεί ότι μετά από παρότρυνση μιας φίλης της θα κατέληγε στο Μεξικό. «Όλα ξεκίνησαν το 2013, όταν εργαζόμουν σ’έ να πολύ καλό πρακτορείο στην Τουρκία. Μια φίλη μου, που είχα γνωρίσει στην Τουρκία, δυο χρόνια πριν από τη Λετονία, «έκλεισε» και εκείνη συμβόλαιο με το πρακτορείο μου και βρεθήκαμε ξανά μετά από τόσο καιρό. Εκείνη, τα δυο αυτά χρόνια εργαζόταν στο Μεξικό με πολλή επιτυχία και με ρώτησε πώς και δεν έχω πάει εκεί ήδη, διότι πίστευε πως είναι η αγορά μου και μοιάζω με Λατίνα. Έτσι, λοιπόν, δεν έχασα στιγμή, έστειλα mail στην booker του γραφείου και μετά από λίγες ημέρες έλαβα θετική απάντηση, στην οποία μου έλεγαν ότι ήθελαν πολύ να συνεργαστούν μαζί μου. Στο σημείο αυτό, φτάσαμε να μιλάμε για ημερομηνίες εισιτηρίου. Πραγματικά, είναι από τα πιο τρελά πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου, διότι πάντα είχα «συνδέσει» στο μυαλό μου το Μεξικό με την εγκληματικότητα», λέει χαρακτηριστικά το πανέμορφο μοντέλο.

Τα ξενύχτια και τα «βήματα» για την επιτυχία

Λένε ότι «κάθε αρχή και δύσκολη». Αυτό βεβαίως δεν αποτέλεσε εξαίρεση και για την πανέμορφη Ντένια, η οποία με πολύ κόπο και μόχθο κατάφερε ν’ ανέβει τα «σκαλιά» της επιτυχίας. Όπως ανέφερε η ίδια, «Τα τελευταία τρία χρόνια ζω μόνιμα στο Μεξικό, όμως το ξεκίνημα ήταν δύσκολο. Πήγαινα στην υποκριτική σχολή, για περισσότερες από 14 ώρες ημερησίως. Κυριολεκτικά, αυτά τα χρόνια τα πέρασα στη σχολή, στο σπίτι, ενώ τα Σαββατοκύριακα έκανα πρόβες για τη συμμετοχή μου σε θεατρική παράσταση. Μέσα σε τέσσερις μήνες, έμαθα να μιλώ ισπανικά. Έβρισκα τις λέξεις στο λεξικό και μάθαινα κάθε μέρα από 100 λέξεις πάνω κάτω. Κανείς, όμως, δεν είδε τα κλάματα στο σπίτι, ούτε τα ξενύχτια μου, όπου δεν μπορούσα να κάνω τις εργασίες της σχολής, διότι είχα πολλές άγνωστες λέξεις σε κάθε σελίδα των βιβλίων λογοτεχνίας. Θυμάμαι, μάλιστα, μια νύχτα ότι δεν κοιμήθηκα για να τελειώσω ένα βιβλίο για τις ανάγκες μιας θεατρικής παράστασης του Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Έκλαψα τόσο πολύ και αναρωτιόμουν πότε θα καταφέρω να μιλήσω ισπανικά. Σταμάτησα να μιλώ ελληνικά, περίπου για εφτά μήνες, μετά από παρότρυνση κάποιου δασκάλου μου, ο οποίος με συμβούλεψε ότι δεν πρέπει να σκέφτομαι στη μητρική μου γλώσσα. Σήμερα, μπορώ να πω ότι μιλάω καλύτερα ισπανικά, απ’ ότι ελληνικά. Πραγματικά, κανείς δεν ξέρει πόσο δυνατός είναι μέχρι να τον αναγκάσει η ζωή».

Η ηρωίδα μάνα και το ταξίδι έκπληξη

Αρωγός στην προσπάθεια της Ντένιας για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της, στάθηκε η μητέρα της, Αγγελική, η οποία παρά την απόσταση, πάντα καταφέρνει να «στέκεται» στο πλευρό της. «Όταν έχω μια κακή ημέρα στα γυρίσματα ή μου λείπουν η πατρίδα, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, ή το ελληνικό φαγητό, αυτό που μου δίνει δύναμη και συνεχίζω είναι η μητέρα μου. Είναι το στήριγμά μου». Η πανέμορφη ηθοποιός, δεν διστάζει να δείχνει την αδυναμία της στη μητέρα της, γι’ αυτό και πραγματοποιήσε μια επιθυμία της. «Η μητέρα μου ανέκαθεν ήθελε να επισκεφθεί το Ακαπούλκο, οπότε της έκανα έκπληξη ένα ταξίδι στο Μεξικό. Μεγάλωσε μόνη, με πολλές δυσκολίες και αξίζει το υπόλοιπο της ζωής της να ξεκουραστεί και να ζήσει όσο δεν έζησε. Δεν νομίζω να υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο από το να πραγματοποιείς τα όνειρα των ανθρώπων που αγαπάς».

Η Ελλάδα, η καριέρα και οι ρόλοι

Είναι πασιφανές ότι το Μεξικό άλλαξε άρδην τη ζωή του καταξιωμένου μοντέλου, καθώς η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη. «Από το ξεκίνημά μου στο Μεξικό, συνεργάστηκα ως μοντέλο με εταιρείες και ονόματα που ούτε είχα φανταστεί. Έχω κάνει τηλεοπτικές διαφημίσεις για τη Nissan, Avon, Jumex sport, Andrea, Liverpool, Syd calendar, Carnival, Gennoma lab, fashion TV, Latin America». Η πανέμορφη Ελληνίδα, ακολούθησε το μεγάλο της όνειρο για μια λαμπρή καριέρα ως ηθοποιός, καταφέρνοντας σήμερα να πρωταγωνιστεί σε παραγωγές της «Televisa».

Η ίδια δηλώνει κατενθουσιασμένη για το επίτευγμά της αυτό, ενώ αποκάλυψε ότι οι καταξιωμένοι Μεξικανοί ηθοποιοί λατρεύουν την Ελλάδα. «Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη που ο λαός του Μεξικού με αγκάλιασε. Αυτός πιστεύω ήταν ο λόγος που προσαρμόστηκα τόσο εύκολα. Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι τιμή μου να ανήκω στην “Televisa”, η οποία εξάγει τηλεοπτικό περιεχόμενο σε 50 χώρες, μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλάδα. Θυμάμαι, όταν ήμουν μικρή, παρακολουθούσα με τη μαμά μου μεξικάνικες σειρές. Είναι απίστευτο το γεγονός ότι βρίσκομαι τώρα, στα 25 μου, να δουλεύω με αυτούς τους ηθοποιούς. Πραγματικά, δεν περιγράφεται το συναίσθημα όταν τους λέω την ιστορία του πώς βρέθηκα εδώ. Όλοι λατρεύουν την Ελλάδα. Κάθε φορά που λέω πως είμαι Ελληνίδα με ρωτούν για την ιστορία μας, τους μύθους μας, τα νησιά μας, τη μουσική μας, πώς είμαστε οι Έλληνες σαν λαός και φυσικά για την οικονομική κρίση και πώς έχει επηρεάσει τους Έλληνες. Όσο πιο πολύ ταξιδεύω, τόσο πιο πολύ περήφανη νιώθω που γεννήθηκα Ελληνίδα», τόνισε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Όσο για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η γλυκύτατη Ντένια αποκάλυψε ότι θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Run Coyote Run», μια κωμωδία της 20th FOX Latinoamerica, η οποία θα μεταδοθεί σε πάνω από 20 χώρες. Μεταξύ άλλων, θα συμμετέχει στη σειρά «Mula de 3», παραγωγή της«Τelevisa», καθώς επίσης και στη σειρά «Sincronia», πλάι στην πολυβραβευμένη Μεξικανή ηθοποιό Maria Rojo.

Η «μυστική συνταγή» επιτυχίας

«Πραγματικά ζω τ’ όνειρό μου και έχω παλέψει πολύ γιατί ό,τι έχω! Τίποτα απ' όλα αυτά δεν θα είχε γίνει πραγματικότητα, χωρίς τν στήριξη που δέχτηκα από τη σχολή μου», υπογράμμισε η Ελληνίδα καλλονή.

Εν κατακλείδι, ανέφερε ότι μυστικό της επιτυχίας είναι να μην τα παρατάς ποτέ. «Κάθε αποτυχία με κάνει πιο δυνατή και υπερήφανη που συνεχίζω. Η επιτυχία είναι χτισμένη από πολλές αποτυχίες και δάκρυα, αλλά όταν αγαπάς τόσο αυτό που κάνεις, τίποτα δεν σε σταματά!».

Keywords
Τυχαία Θέματα