ΑΕΛ: Δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση

Δύο ημέρες μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΛ επιβάλλεται να πατήσει γερά και στη δεύτερη επίσκεψη της τη φετινή σεζόν στο ΓΣΠ να καταφέρει να πάρει τη νίκη. Η εμφάνιση με τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ ήταν απογοητευτική, όμως από εδώ και πέρα είναι που θα πρέπει όλοι

στην ΑΕΛ ν' αποδείξουν ότι η μέχρι τώρα φετινή τους πορεία στο πρωτάθλημα δεν ήταν τυχαία. Εξάλλου ακόμη τίποτα δεν έχει τελειώσει με μία ήττα, τίποτα δεν έχει κριθεί, ακολουθούν ακόμη 12 παιχνίδια.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου τονίζει συνεχώς ότι η ομάδα ποτέ δεν είπε ότι πάει για πρωτάθλημα φέτος, αφού πρωταρχικός στόχος είναι η επιστροφή της ΑΕΛ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο ούτε για μαράζι, αφού ακολουθεί το κρίσιμο ντέρμπι με την Ομόνοια. Επιβάλλεται ανασύνταξη για να παραμείνει η λεμεσιανή ομάδα σε τροχιά των στόχων της, υπάρχουν όμως άλλα 12 ντέρμπι στη σειρά. Ο Κύπριος τεχνικός θα προβεί σίγουρα σε αλλαγές και διαφροποιήσεις στο σχήμα, με τον Ρόμο να συνεχίζει να παραμένει αμφίβολος, ενώ για άλλο ένα ντέρμπι εκτός θα είναι ο Ντόσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα