Στο Hollywood το σκάνδαλο της FIFA!

Η υπόθεση του Τσακ Μπλέιζερ, πληροφοριοδότη του FBIστην υπόθεση διαφθοράς της FIFA, γίνεται ταινία με παραγωγό τον Μπεν Άφλεκ!

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στη σύγχρονη ιστορία της FIFAσυντάραξε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο στα τέλη του περασμένου Μαΐου με 14 ανθρώπους να συλλαμβάνονται για συμμετοχή σε δωροδοκίες σχετικές με τα Μουντιάλ

του 2018 και του 2022. Το FBI σε συνεργασία με τις ελβετικές Αρχές προχώρησε στη σύλληψη μεγαλοστελεχών της FIFA, με το πρώην στέλεχος της CONCACAF Τσακ Μπλέιζερ να λειτουργεί ως πληροφοριοδότης του FBI.

Η ιστορία του Μπλέιζερ αναμένεται πλέον να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη καθώς ο Γκάβιν Ο’ Κόνορ θα σκηνοθετήσει ταινία με θέμα το σκάνδαλο που συντάραξε την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου την Άνοιξη του 2015!

Την παραγωγή θα αναλάβει ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Μπεν Άφλεκ που υποδύεται τον Batmanστη νέα ταινία Batmanvs. Superman! Επίσης, οι Γκάιμον Κάσαντι και Ντάριν Φρίντμαν θα είναι παραγωγοί της ταινίας η οποία θα περιγράφει το σκάνδαλο της FIFAυπό το βλέμμα του Μπλέιζερ ο οποίος χρειάστηκε να δώσει ουκ ολίγες φορές το «παρών» σε κουβέντες δωροδοκιών φορώντας μικρόφωνο για να καταγράψει τις συνομιλίες των ενόχων!

Keywords
Τυχαία Θέματα