«Φίλος» του απέσπασε χιλιάδες…για να του βρει νύφη

Δεν πίστευαν στ’ αυτιά τους οι αστυνομικοί όταν άκουσαν την καταγγελία του 31χρονου από τον Πύργο Τηλληρίας, ο οποίος τους εξιστόρησε πως συγχωριανός και φίλος του, κατάφερε να του αποσπάσει μέσα σ’ ενάμιση περίπου χρόνο, ποσό που ανέρχεται σε 8 χιλιάδες 600 ευρώ, με αντάλλαγμα… να του βρει νύφη!

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο παραπονούμενος στην καταγγελία του, ο φίλος του, προθυμοποιήθηκε να τον βοηθήσει ώστε να βρει την κατάλληλη γυναίκα να παντρευτεί αλλά… με το αζημίωτο.

Καθώς ο καιρός

περνούσε και ο παραπονούμενος πλήρωνε...ακριβά τη νύφη, η οποία παρέμενε άφαντη, άρχισε να υποψιάζεται ότι το προξενιό ήταν τελικά ένα φιάσκο του φίλου του, που αποσκοπούσε μόνο στο να πλουτίσει στις πλάτες του.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του επίσης 31χρονου, ο οποίος όπως φαίνεται είχε σχεδιάσει πολύ καλά το «παιχνίδι της ελπίδας», αφού είχε βρει και μία αλλοδαπή κοπέλα, την οποία θα του παρουσίαζε ως τη μέλλουσα σύζυγο, σε περίπτωση που άρχιζαν τα παράπονα για τους λόγους της καθυστέρησης.

Χειροπέδες φόρεσε αρχικά και η αλλοδαπή, η οποία ακολούθως αφέθηκε ελεύθερη, αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε ενοχοποιητικό εναντίον της.

Ο 31χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο διέταξε την 4ήμερη κράτηση του για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα