ΑΕΚ: Αναφορά στην πρώτη προπόνηση (βίντεο)

Αναφορά στην πρώτη προπόνηση της ομάδας κάνει η επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ. Δείτε τα βίντεο που ετοίμασε το γραφείο Τύπου.

Η ανακοίνωση:

Παρουσία αρκετού κόσμου και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε σήμερα (26/06) η επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, παλιοί και νέοι, γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο σε όλη την διάρκεια της προπόνησης, ενώ παρευρέθηκε

σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, με επικεφαλής τον, πρόεδρο, Άντρο Καραπατάκη.

Πριν από την προπόνηση προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.

24 συνολικά ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους και τα τέσσερα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα (Adam Marciniak, Vincent Laban, Βασίλης Χατζηγιαννακού, Andre Alves), προπονήθηκαν στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΖ.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην επίσημη πρώτη προπόνηση:

Τερματοφύλακες: Tono Martinez, Ιωακείμ Τούμπας, Μιχάλης Παναγιώτου.

Αμυντικοί: David Catala, Juan Manuel Ortiz, Adam Marciniak, Ηλίας Χαραλάμπους, Κωνσταντίνος Μιντίκκης, Κωνσταντίνος Καστάνας, Ανδρέας Κακουλλής.

Μέσοι: Joan Tomas, Vladimir Boljevic, Jorge Larena, Vincent Laban, Χριστόφορος Κούρτης, Μιχαήλ Μούσιτς.

Επιθετικοί: Jose Kante Martinez, Jorge Monteiro, Andre Alves, Νικόλας Εγγλέζου, Νέστωρας Μυτίδης, Δημήτρης Κυπριανού, Βασίλης Χατζηγιαννακού, Κωνσταντίνος Ανθίμου.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ εύχεται χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες στον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Παπασάββα, που συμπλήρωσε τα 43 του χρόνια και επιφυλάχθηκε να κεράσει τους ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα