Στο 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η Petrolina Ladiez

Η Petrolina Ladiez μετά από την συμμετοχή της στο Διεθνές Τουρνουά Αλεξανδρούπολης 2016, με χαρά ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει και στο 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών &Γυναικών "ANIXI MARATHON BEACH HANDBALLTOYRNAMENT".

Μία σπουδαία διοργάνωση Beach Handball πρόκειται να διεξαχθεί από

τις 9 έως 10 Ιουλίου 2016, στην Παραλία του Σχοινία στην Αθήνα. Πρόκειται για το 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών &Γυναικών "ANIXI MARATHON BEACHHANDBALL TOYRNAMENT".

Με την συμμετοχή μας στο 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, μας δίνεται ακόμη μία ευκαιρία για να αποκομίσουμε σημαντικές εμπειρίες καθώς και το δικαίωμα να αγωνιστούμε και να προσπαθήσουμε να διακριθούμε απέναντι στις καλύτερες γυναικείες ομάδες Beach Handball του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Petrolina Ladiez θα είναι η μοναδική Κυπριακή ομάδα που θα συμμετάσχει σε αυτό το Τουρνουά γεγονός που δείχνει τις προσπάθειες που καταβάλλουμε για την ανάπτυξη του Κυπριακού BeachHandball, την προβολή της Κύπρου αλλά και την υλοποίηση των στόχων μας που δεν είναι άλλοι από την προσπάθεια για διάκριση στις κορυφαίες ομάδες του γυναίκειου Beach Handball.

Η ομάδα Beach Handball Petrolia Ladiez θα αναχωρήσει για την Αθήνα ξημερώματα Σάββατου και θα επιστρέψει Δευτέρα πρωί. Η όμαδα αποτελείται από τις ακόλουθες παιίκτριες: Έλληνα Λητω, Έλληνα Ελίζα, Ιωάννου Βάσω, Σύζινου Ιωάννα, Τσανγκάρη Ρένα, Αντωνίου Ρένα, Μαρσελή Μαρία, Τάκη Άντρια, Παπά Μάγδα, προπονητής της ομάδας ο Αντρέας Αντρέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα