Καλοκαιρινές διαθέσεις με Tuborg Lemon Soda

Με έντονες καλοκαιρινές διαθέσεις προωθούνται τα προϊόντα Tuborg Lemon Soda από την εταιρεία Cavaway Wine and Drinks Trading Company. Ακολουθώντας την αποκλειστική της συνεργασία με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε στις 3 Ιουνίου 2016, η εταιρεία

έχει αναλάβει την διανομή και τοποθέτηση της σόδας Tuborg στην Kυπριακή αγορά. Σύμμαχος είναι η καλοκαιρινή περίοδος που αυξάνει την ζήτηση για δροσερά και απολαυστικά ποτά όπως την Τuborg Lemon Soda.

Η κορυφαία μάρκα Soda και το Tonic Tuborg στην Ελλάδα, διακρίνεται για την εξαιρετική της ποιότητα, τη δυνατή γεύση της και το έντονο ανθρακικό. Εκτός απο την Soda και το Tonic η οικογένεια Tuborg διευρύνεται με την Tuborg Lemon Soda, τον Μάρτιο του 2016. Η καινούρια σόδα είναι ένα μοναδικό ανθρακούχο αναψυκτικό προϊόν χωρίς ζάχαρη που προσφέρει φυσική δροσιά και εντάσσεται στην κατηγορία adult soft drinks.

Αυτή την περίοδο η Cavaway συνεργάζεται άμεσα με την παραλία Καστέλα οργανώνοντας κάθε Κυριακή για τον μήνα Ιούλιο διαγωνισμούς με βραβείο την σόδα Tuborg lemon με φυσικό χυμό λεμονιού και χωρίς ζάχαρη η σόδα Tuborg είναι ιδανική για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Keywords
Τυχαία Θέματα