Στις 26 Απριλίου η συνέχεια της δίκης Λευτέρη Εμπεδοκλή

Αναβλήθηκε για τις 26 Απριλίου 2017, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, η έναρξη της εκδίκασης υπόθεσης απόσπασης 35,000 ευρώ από επιχειρηματία για μονιμοποίηση παράνομων κατασκευών στο κέντρο διασκέδασης που διαθέτει στην παραλία Μακένζι, για την οποία κατηγορείται ο Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας Λευτέρης Εμπεδοκλής.

Κατά τη σημερινή διαδικασία, ο Χριστόφορος Δημητρίου, συνήγορος υπεράσπισης του Λευτέρη Εμπεδοκλή, ζήτησε αναβολή της διαδικασίας γιατί - όπως εξήγησε - λόγω φόρτου εργασίας δεν κατέστη δυνατή η μελέτη μαρτυρικού

υλικού για την υπόθεση, το οποίο παρέλαβε πριν από λίγες μέρες.

Ανέφερε, ακόμα, ότι υπάρχει αρκετό μαρτυρικό υλικό που θα γίνει, από κοινού με την Κατηγορούσα Αρχή, “παραδεχτά γεγονότα”, σύμφωνα με τον ίδιο.

Η Άντρη Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής, δεν έφερε ένσταση για την αναβολή κι έτσι η Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου όρισε την 26η Απριλίου 2017 ως ημερομηνία για έναρξη της διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας αφορούν κλοπή από δημόσιο λειτουργό, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και δήμευση, κατηγορίες τις οποίες αρνήθηκε.

Ο Λευτέρης Εμπεδοκλής αφέθηκε ελεύθερος με τους ίδιους αυστηρούς περιοριστικούς όρους, δηλαδή κατέβαλε εγγύηση ύψους 50 χιλιάδων ευρώ, κατέθεσε όλα τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και το όνομά του τοποθετήθηκε στο stop list, ενώ θα παρουσιάζεται τρεις φορές τη βδομάδα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα