Στήριξη Γ. Κολοκασίδη στην υποψηφιότητα Νικόλα

Τη στήριξή του προς την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές, εξέφρασε σήμερα ο Γιώργος Κολοκασίδης.

Μιλώντας στην Πρώτη Εκπομπή του Ράδιο Πρώτο, είπε «Θεωρώ πολύ κρίσιμο το ορόσημο των εκλογών. Είμαστε μια ανάσα από μια λύση τύπου Ανάν. Αν κάποιος στηρίζει τέτοια λύση, να υπερψηφίσει τον κ. Αναστασιάδη. Αλλά όσοι διαφωνούν, δεν μπορούν να

τον στηρίξουν και αυτή τη στιγμή, δημοσκοπικά κοντά βρίσκεται ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει μια άλλη γραμμή και θα μπορέσει να υπάρξει μια διαφορετική προσέγγιση στο Κυπριακό, μόνο αν υπάρξει δική του εκλογή. Το ορόσημο του Φεβρουαρίου δεν είναι θεωρητικό και δεν πρέπει να σκεφτούμε ποιος έχει καλύτερο πρόγραμμα στην υγεία, το περιβάλλον και την οικονομία. Το κρισιμότερο είναι το Κυπριακό.

Σε διευκρινιστική ερώτηση αν στηρίζει τον Ν. Παπαδόπουλο, είπε «Ο κ. Μαλάς είναι μια προέκταση της υποψηφιότητας Αναστασιάδη και ο μόνος που βρίσκεται δημοσκοπικά κοντά είναι ο κ. Παπαδόπουλος».

«Δεν είναι ένα δίλημμα ποιος στηρίζει ΔΔΟ και ποιος δεν την έχει απορρίψει, το κρίσιμο είναι αν θα συνεχιστεί η διαπραγμάτευση από εκεί που έμεινε, με σοβαρότατο κίνδυνο να μην υπάρχει κατάληξη».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κολοκασίδης υπήρξε πρώην Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΚΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα