Στην Πάφο οι πρώτοι Κινέζοι κολυμβητές

Οι πρώτοι Κινέζοι Χειμερινοί Κολυμβητές, μόνιμοι κάτοικοι Πάφου είναι γεγονός και αποτελούν πλέον μέλη του Σωματείου των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου "Βρυσούθκια Κέλπετρη"...!

"Με συντονισμένες ενέργειες του Διοικητικού μας Συμβουλίου, έχουμε προσεγγίσει ομάδα Κινέζων μόνιμων κατοίκων Πάφου, οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία να γίνουν μέλη του Σωματείου μας και πλέον με μεγάλη χαρά τους καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια των Χειμερινών

Κολυμβητών, αφού εδώ και λίγες μέρες απολαμβάνουν μαζί μας τη μαγευτική θάλασσα της Πάφου, δήλωσε ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.

"Οι εντυπώσεις τους μέσα από τις δραστηριότητες του Σωματείου μας είναι εξαιρετικές και μας υποσχέθηκαν ότι πολύ σύντομα θα έρθουν και άλλοι φίλοι τους Κινέζοι στα Δημοτικά μας Μπάνια. Όπως μας έχουν τονίσει έχουν αναφερθεί κυρίως μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με τα καλύτερα λόγια για το Σωματείο μας και τις δραστηριότητές μας και αισθανόμαστε περηφάνια που η φήμη μας έφθασε μέχρι την μακρινή Κίνα..."

Τέλος επεσήμανε ότι: "Στο Διοικητικό Συμβούλιο πιστεύουμε ότι μόνο οφέλη μπορούμε να έχουμε από μια πολλά υποσχόμενη τουριστική αγορά, όπως είναι η Κίνα και οι Κινέζοι μπορούν να συμβάλουν στην προσέλκυση ποιοτικού τουρισmού στον τόπο μας, κάτι που έχει πραγματική ανάγκη. Αν όλα εξελιχθούν όπως τα σχεδιάζουμε δεν αποκλείεται στο μέλλον όταν θα δρομολογηθούν και οι απευθείας πτήσεις Πάφου-Σαγκάης να οργανώσουμε και κάποια εκδρομή για τα μέλη του Σωματείου μας, στην Κίνα...!

Keywords
Τυχαία Θέματα