AEΛ: Αποφασιστικότητα

Στην ΑΕΛ αναγνωρίζουν την κρισιμότητα της αναμέτρησης της Δευτέρας με την Σαλαμίνα, αφου σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να δώσουν συνέχεια στον κατήφορο που θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα και επιπρόσθετη πίεση στην ομάδα.

Το σίγουρο είναι ότι στην Λεμεσιανή ομάδα υπάρχει αποφασιστικότητα ότι θα κερδίσουν και θα γυρίσουν σελιδα για μια καλύτερη συνέχεια. Άλλωστε δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Χάβου, καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και να πάρουν αυτό που θέλουν με μπόλικο πάθος.

Αυτό θέλει και ο κόσμος της ΑΕΛ. Να δει την ομάδα του να αγωνίζεται σύμφωνα με το εκτόπισμα της και βεβαίως με σεβασμό προς την ιστορία του συλλόγου. Υπήρξε η διακοπή του πρωταθλήματος, δόθηκε χρόνος σε παίκτες και τεχνική ηγεσία και πλέον όλοι στην ΑΕΛ περιμένουν πράξεις εντός αγωνιστικού χώρου. Απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε ότι είναι ικανή για να πάρει το αποτέλεσμα. Για την ΑΕΛ θα είναι ένας τελικός, μέχρι τον επόμενο φυσικά. Αφού ο στόχος και η επιδίωξη είναι η αγωνιστική και η βαθμολογική άνοδος

Keywords
Τυχαία Θέματα