Παπαδάκης στο ΕΚ: Αυτοί εξοπλίζουν τους ISIS

Σαουδική Αραβία, Κατάρ και Τουρκία κατονόμασε ο Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ Δημήτρης Παπαδάκης ως τις χώρες που χρηματοδότησαν και στήριξαν την ανάπτυξη του ISIS. Μιλώντας σε συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES) στις Βρυξέλλες για τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, ο κ. Παπαδάκης σημείωσε ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας

εξόπλιζαν συστηματικά τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους.

«Κάποιοι εξέθρεψαν πολιτικά το DAESH / ISIS για να ρίξουν τον Άσαντ. Είναι οι ίδιοι οι οποίοι τους χρηματοδοτούν, τους εξοπλίζουν και τους στηρίζουν. Πρέπει επιτέλους», τόνισε ο κ. Παπαδάκης, «να σταματήσουμε να κρυβόμαστε και να καταδείξουμε τον πραγματικό εχθρό της ανθρωπότητας. Και έχουν όνομα οι χώρες αυτές. Είναι η Σαουδική Αραβία, Κατάρ και Τουρκία».

Σε χθεσινή του παρέμβαση σχετικά με τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, στα πλαίσια συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων στη συνεδρίαση, ο Ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδάκης, εκπροσωπώντας το Κ.Σ. ΕΔΕΚ, εξέφρασε τα συλλυπητήρια του όχι μόνο στον Γαλλικό λαό αλλά και στον Ρώσικο λαό, στον λαό της Νιγηρίας, στον λαό του Λιβάνου και στον λαό των Κούρδων, όπου τόνισε ότι όλοι είναι θύματα του ίδιου τρομοκρατικού θηρίου που κάποιοι έχουν ευθύνη για τη δημιουργία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα