Στην Κύπρο ο Έλληνας ΥΦΥΠΕΞ στις 21-22 Απριλίου

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιάννης Αμανατίδης, θα βρεθεί στην Κύπρο για μια διήμερη επίσκεψη στις 21 και 22 Απριλίου.

Το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο κος Αμανατίδης θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο, με τον Υπουργό Εξωτερικών και τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών

και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Αβέρωφ Νεοφύτου.

Επιπλέον, αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα έχει εκτενή συνεργασία με τον Επίτροπο Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα και Θέματα Αποδήμων Φώτη Φωτίου, στο πλαίσιο της εμβάθυνσης του υφισταμένου Προγράμματος Συνεργασίας μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας και της Υπηρεσίας Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων του Υπουργείου Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Αμανατίδης θα αποτίσει φόρο τιμής στα Φυλακισμένα Μνήματα και θα συναντηθεί με τις διοικήσεις της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ελληνοποντίων Συλλόγου «Υψηλάντης», και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ελλαδιτών Κύπρου, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα