Στιγμιότυπα από τη μοναδική εκδήλωση του θεμέλιου λίθου

Στην παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και άλλων εξεχουσών διεθνών και εγχώριων προσωπικοτήτων, έγινε την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017 στην καρδιά του εργοταξίου του Limassol Del Mar, η τοποθέτηση του θεμελίου λίθου του έργου-ορόσημο για την πόλη της Λεμεσού, αλλά και ολόκληρης της Κύπρου.

Το πρόγραμμα της φαντασμαγορικής εκδήλωσης ξεκίνησε με τον αγιασμό που τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κος Νικόλαος.

Η αποκάλυψη του θεμελίου

λίθου από τον Προέδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας έγινε από κοινού με τους κ.κ. Μιχαλάκη Λεπτό, Δημητράκη Ζαβό, Παντελή Λεπτό, Μιχάλη Ζαβό και Γιώργο Λεπτό, που απαρτίζουν την επικεφαλής ομάδα της κοινοπραξίας των ομίλων Λεπτός και Δ. Ζαβός.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια φαντασμαγορική παράσταση, η οποία περιλάμβανε προβολές 3D σε μια τεράστια οθόνη 240τ.μ. ειδικά φτιαγμένη για τη βραδιά. Η όλη ατμόσφαιρα του προγράμματος ανέδειξε άψογα την εικόνα του Limassol Del Mar όπως την εμπνεύστηκε ο δημιουργός του, John Dawes της Benoy, ξεκινώντας από τα κύματα της θάλασσας και φτάνοντας μέχρι τις κορυφές του Τροόδους.

Το Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο, τοποθετημένο σε μια από τις πιο προνομιακές παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα απ’ όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από κατοικίες πολυτελείας, 5άστερες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια. Το Limassol Del Mar είναι ένα αναπτυξιακό έργο της κοινοπραξίας των ομίλων Λεπτός και Δ. Ζαβός.

Keywords
Τυχαία Θέματα