Στη Μπέτις ο Λεάντρο Νταμιάο

Το μεσημέρι της Δευτέρας (25/1) ο Λεάντρο Νταμιάο έφτασε στο αεροδρόμιο της Σεβίλλης και κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπογράψει συμβόλαιο με τη Μπέτις μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης για δύο ακόμη.

Ο Λεάντρο Νταμιάο έφτασε τη Δευτέρα (25/1) στην Ανδαλουσία προκειμένου να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τη Μπέτις και να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Λεάντρο Νταμιάο αναμένεται να είναι παίκτης της Μπέτις καθώς θα υπογράψει συμβόλαιο

μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ αν η ομάδα μείνει ευχαριστημένη από την απόδοσή του τότε θα γίνει ανανέωση διάρκειας δυο ετών.

Έχει αγωνιστεί σε τρεις μεγάλες ομάδες της Βραζιλίας, στην Ιντερνασιονάλ από το 2010 μέχρι το 2013 έχοντας 33 γκολ σε 98 εμφανίσεις, στη Σάντος τη σεζόν 2015 πετυχαίνοντας 6 γκολ σε 26 εμφανίσεις ενώ δόθηκε δανεικός στην Κρουζέιρο στο 2015 σκοράροντας 4 γκολ σε 23 εμφανίσεις.

Ο Νταμιάο έχει κατακτήσει στην καριέρα του τρεις φορές το "Gaucho" (τοπικό πρωτάθλημα του Πόρτο Αλέγκρε) με την Ιντερνασιονάλ, ένα "Copa Libertadores" με την Ιντερνασιονάλ αλλά και το "Recopa Sudamericana" με την ίδια ομάδα. Σε επίπεδο εθνικών ομάδων έχει κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο με τη Βραζιλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα