Σπάει τη σιωπή του χαροκαμένος πατέρας: Δικαίωση για 3 ψυχές

Έσπασε τη σιωπή του μιλώντας στη μεσημβρινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», ο χαροκαμένος πατέρας, που έχασε άδικα τον γιο του στο τριπλό θανατηφόρο που σημειώθηκε στη Λεμεσό το ξημέρωμα της 27ης Μαΐου.

Ξέσπασε μιλώντας στο ΣΙΓΜΑ, ο Μάριος Γιασεμή, εξαπολύοντας πυρά κατά μελών της Αστυνομίας, καθώς και του Γενικού Εισαγγελέα. Στο φρικτό τροχαίο, έχασαν τη ζωή τους τρία παιδιά από τη Λεμεσό,

που πήγαιναν για δουλειά στην Αγία Νάπα, μεταξύ αυτών και ο γιος του Μάριου Γιασεμή.

Ο κ. Γιασεμή τόνισε ότι πιστεύει ότι υπάρχουν τουλάχιστον τρεις μάρτυρες για το εν λόγω θανατηφόρο τροχαίο, ενώ κατήγγειλε ότι έχουν καταστραφεί τεκμήρια από τη σκηνή – όπως για παράδειγμα τα φώτα τροχαίας - ενώ κάποια άλλα έχουν εξαφανιστεί από την ίδια στιγμή.

Ο πατέρας του ενός από τους τρεις νεαρούς, ο Μάριος Γιασεμή, απευθύνει έκκληση στις Αρχές και έχει ήδη προβεί στα απαραίτητα διαβήματα προκειμένου να ξεμπλοκαριστούν οι έρευνες για το θανατηφόρο και παράλληλα να αποδοθούν ευθύνες εκεί και όπου πρέπει.

Στη δραματική του εξομολόγηση, καταγγέλλει ότι δεν εξετάστηκαν ενδελεχώς όλα τα στοιχεία, τονίζοντας, παράλληλα, ότι πλέον δεν έχει εμπιστοσύνη στα πρόσωπα που χειρίζονται την υπόθεση.

Αν και φτωχός, όπως είπε, θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να λάμψει η αλήθεια, ζητά δικαίωση για τις τρεις ψυχές που έφυγαν τόσο άδικα, καθώς και απόδοση ευθυνών για όσους πιθανόν να ευθύνονται για την πρόκληση του θανατηφόρου τροχαίου.

Οι δηλώσεις του χαροκαμένου πατέρα, στο βίντεο στο πάνω μέρος της είδησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα