Σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση μετά από κτύπημα με σωλήνα

Συνελήφθη, βάσει δικαστικού εντάλματος, και τέθηκε υπό κράτηση 30χρονος, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε πως χτύπησε 35χρονο με μεταλλική σωλήνα δύο φορές στο κεφάλι, προκαλώντας του σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση με κάταγμα κρανίου, αιμορραγικές θλάσεις εγκεφάλου και υποσκληρίδιο αιμάτωμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 3.50 τα ξημερώματα χθες (2/10/2015), λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι σε συγκεκριμένη οδό στη Λεμεσό, υπήρχε ένα τραυματισμένο και μεθυσμένο πρόσωπο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον τραυματία

στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 35χρονο κάτοικο επαρχίας Λεμεσού, ο οποίος εισήχθη για αξονική τομογραφία λόγω των τραυμάτων που είχε.

Λόγω της μέθης του, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 35χρονος ήταν αντιδραστικός και δεν έγινε κατορθωτή η ολοκλήρωση της ιατρικής εξέτασης, και αφού υπέγραψε οικειοθελώς πήρε εξιτήριο πριν συμπληρωθούν τα αποτελέσματα της εξέτασης του.

Αργότερα, σημειώνει η Αστυνομία, με τη συμπλήρωση των αποτελεσμάτων του αξονικού τομογράφου, διαπιστώθηκε, ότι ο 35χρονος έφερε σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση με κάταγμα κρανίου, αιμορραγικές θλάσεις εγκεφάλου και υποσκληρίδιο αιμάτωμα.

Αμέσως ιατρικοί λειτουργοί ζήτησαν τον άμεσο εντοπισμό του από την Αστυνομία για εισαγωγή του για νοσηλεία, αφού η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε πολύ σοβαρή.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, σε συνεργασία με μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίου Ιωάννη, εντόπισαν λίγο αργότερα τον 35χρονο ημιαναίσθητο σε κρεβάτι στην οικία του, και παρά τις αντιρρήσεις του, διακομίστηκε εκ νέου με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της υγείας του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σε σχέση με την υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 30χρονου, ο οποίος και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Σε θεληματική του κατάθεση ο 30χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι χτύπησε τον 35χρονο με μεταλλική σωλήνα δύο φορές στο κεφάλι.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα