Σουάρες: "Ο Μέσι ήταν τυχερός στο γκολ"

Ο Λουίς Σουάρες υποστήριξε ότι το γκολ που πέτυχε ο συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, στην αναμέτρηση των εθνικών Αργεντινής και Ουρουγουάης ήταν λίγο τυχερό.

Ο Μέσι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση των εθνικών Αργεντινής και Ουρουγουάης για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 στη Νότιο Αμερική τόσο για την επιστροφή του στην "αλμπισελέστε" όσο και για το γκολ που πέτυχε και το οποίο έκρινε την αναμέτρηση στο "Εstadio Malvinas

Argentinas" της Μεντόσα.

Ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα αν και ήταν περικυκλωμένος από επτά Ουρουγουανούς βρήκε τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μουσλέρα.

Ο συμπαίκτης του στους "μπλαουγκράνα" αλλά αντίπαλός του στην αναμέτρηση της Τετάρτης, Λουίς Σουάρες, παραδέχθηκε ότι το γκολ του "Pulga" εμπεριείχε δόση τύχης.

"Ο Λιονέλ είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, δεν υπάρχουν αμφιβολίες. Αλλά, είχε λίγη τύχη στο γκολ που πέτυχε. Δεν ήξερα ότι το μαρκάρισμα πάνω μου θα ήταν έτσι. Έμεινα λίγο έκπληκτος από τόσους παίκτες που είχα πάνω μου", υποστήριξε ο Λουίς Σουάρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα